Сексапилна италианка с български корени удари в земята всички фенове на поп фолка. 21-годишната смугла красавица показа огромната си любов към своя фолк идол Борис Дали, като си татуира името му и то на много интимно място - под дясната гърда.Момичето, което за сега държи да остане анонимно, само пратило снимка с необикновената си татуировка, съобщава Lifestyle.bg.

"От дълги години имам огромна симпатия към Борис Дали. За мен той е най-съвършеният мъж, който може да съществува някога и заради това събрах смелост и си направих една обикновена татуировка на едно необикновено място", казва брюнетката.

Едрогърдата хубавица, която е родена и живее в Италия и от раждането си говори на италиански, твърди, че заради Дали е започнала да учи български.

"Случайно го забелязах преди години и нещо ме грабна изведнъж, нещо което ме държи и до ден днешен, нещо което с времето ставаше все по и по-голямо. Започнах да се интересувам от него, от творчеството му. Много го харесвам и като изпълнител, но предимно като идеал за мъж! За мен той е онзи съвършеният, за който всяко едно момиче си мечтаe", споделя момичето.

Тя не крие, че го обича и че мечтае той да разбере за нея и някой ден да го види на живо. Знае, че е женен и пожелава щастие на семейството му.