Много мъже си мислят, че ако веднъж вече са казали на партньорката си, че я обичат и че тя е страшно секси, това ще й държи поне до сребърната им сватба. Но те грешат. Хиляди жени разказват едни и същи истории: партньорите им се интересуват предимно от себе си, не разбират смисъла от любовната игра и в края на краищата ги оставят неудоволетворени. Ето кои са петте най-често допускани непростими грешки на мъжете в леглото, според Йоана Кешка, сексуален педагог и автор на книги по темата, публикувани в Newsweek Polska.

Бъркат порното с реалния секс
Това е най-голямата грешка, която мъжете, особено младите, правят: те гледат на порнографията като на учебно помагало. В резултат на това са изненадани, че партньорката им не издава стонове на удоволствие от първата секунда на половия акт, не достига до оргазъм, когато те очакват, и иска нещо повече от обикновено проникване. В края на краищата в порно филмите виждаме сцени, заснети с професионални актьори и актриси: те имат големи пениси, гърди и влагалища, върху които са работили пластични хирурзи. И няма нищо общо с обикновения живот и секс.

Правят само това, което на тях им харесва
Колкото и невероятно да звучи, рядко се случва мъжете да питат една жена какво точно би искала да правят заедно в леглото. Дори и да попитат, след това те прилагат само онези идеи, които им харесват. Добрият любовник трябва да се интересува еротични фантазии на партньорката си. Жените често мечтаят не за орален секс, а за масаж или стимулация на клитора. Единственият забранен въпрос е: "Беше ли ти добре?" Какво може да отговори жена, чийто партньор реализира само собствените си фантазии, родени от гледане на порно?

Нямат представа какво е любовната прелюдия
Хиляди жени разказват едни и същи истории: в рамките на така наречената прелюдия получават минута ласки, а след това партньорът преминава към "истински" секс, тоест директно към полов акт. Така понятието "прелюдия" се обезсмисля, защото всичко, което правят двама голи души заедно в леглото, на кухненската маса или на пода, е едно и също. А добрият любовник се разпознава по това какво друго, освен проникване, е в състояние да предложи на партньорката си.

Те не знаят, че точката G на в жената е... в ухото
Жените обичат да им говорят за секс, любовникът да им нашепва мръсни думички в ухото, наричайки ги очарователни, секси и заявявайки, че няма търпение да бъде с нея. Но точно по време на секс мъжете много често са лаконични или направо млъкват. Мислят си, че ако веднъж са казали на половинката си, че я обичат и че е секси, тя си го знае завинаги. Но е съвсем различно. Мълчанието в леглото е враг на добрия секс.

Помпат егото си, без да се интересуват от жената
Няма какво да се лъжем, много често мъжете се отнасят към секса като към световно първенство на закрито. Хвалбите им един пред друг стават по-важни и в този безкраен състезателен процес те губят най-ценното - готовността за забавление, игри, смях и непосредственост в леглото. Когато се страхуват да не изглеждат глупави и се правят на някой, който не са, те губят привлекателността си. Вибраторът изненадващо се оказва предмет, който обижда мъжеството, тъй като се възприема като конкурент на пениса. Идва въпросът: "Наистина ли не ти стигам?". За добрия любовник сексът е забавление, не се страхува да опита нещо ново. Дори и да не се получи, какво от това? Играта, смехът и еротичните експерименти ще добавят пикантност и забавление към нашите приключения в леглото.