Винаги сме смятали американците за разкрепостени хора, които имат различна гледна точка относно половите контакти, полигамията, отворените връзки и секса като цяло. И този път имаме доказателство, че моралните граници са доста размити, след като двойка е била заловена от полицията в правилния момент (по време на консумирането), но на грешното място (детска площадка пред деца).

Четирима младежи са получили своя ранен урок по биология относно размножаването и безопасния секс, преподадени на място от Даниеле Стрейджър и Шейн Джонсън! Полицията се забавила съвсем малко, позволявайки на двойката да смени локацията от детска площадка до пикап на паркинга. Униформените открили заподозрените именно там и по никакъв начин не притеснили влюбените и техните любовни мераци, съобщава мен.бг

Наказанията са били задържане за 24 часа и глоба за непристойно поведение. Добрата новина е, че децата няма повече да се опитват да разбият кода за порното, след като са разбрали всичко от добрите хора на улицата! Такива неща се случват във Флорида, а тук се чудим.

TrafficNews.bg