Сънищата с бившите партньори обикновено ни оставят смесени сигнали. В крайна сметка, кой иска да сънува бившите си. Те са такива с причина. Може да стане и по-зле, ако насън се смесят образите на бившите и настоящите партньори.  Това може да предизвика вихър от емоции и да ви накара да се запитате имате ли още чувства към него? Тези чувства със сигурност ще се появят, но не се притеснявайте. Просто прочете по-надолу, за да разшифрирате правилно сънищата си!

Мисли за раздяла

Такива сънища могат да ви споходят, ако постоянно мислите за раздялата. Може би се чудите дали е трябвало да се разделите или пък дали не е било възможно да вземете по-добро решение. Това говори, че между вас не е имало качествен завършек и това ви пречи да продължите напред.

Притеснявате се, че всичко това ще се повтори със следващите ви партньори

Вероятно се тревожите, че с новите си партньори ще изправите пред същите проблеми, както с бившите си.  Притеснявате се, че и новите ви връзки ще започнат като блажено и вълнуващо пътешествие, а ще завърши както обикновено. Но този страх не се основава на останали чувства към бившия.

Нужда да бъдете оценени

Може би изпитвате нужда да получите признание от бившия си и затова той нахлува в сънищата ви. Ако почувствате завист, от това, че той е продължил напред и е по-щастлив от вас в възможно да се появят такива чувства. Дори може да започнете да се сравнявате с него, защото се чувствате несигурни и нещастни. Вероятно дори бихте се опитали да предизвикате отново някакъв интерес от негова страна на сън, за да се почувствате превъзходни.

Време е да продължите напред

Този сън може да означава, че най-накрая е време да превъзмогнете бившият си партньор, особено ако е минало повечко време. Не си налагайте да изпитвате вина и тъга до края на вечността. Вие заслужавате любов като всички останали. Не забравяйте, че вашата връзка е приключила и вече имате различни мечти.

Притеснение за бъдещето

Вероятно се страхувате какво ви очаква занапред. И това може да доведе до сънища, които ви връщат в миналото. Бившият ви партньор вероятно е заемал важно място в живота ви и това е единствената причина, която на този етап ви пречи да продължите.