Вашият партньор вероятно не си пада по споделянето на чувства и изразяване на сексуални желания. Но има начини една жена да постъпи умно и да разшифрира езика на тялото му.

Той създава настроението

Ако той е инициатора на романтичния бекграунд като запалва ароматни свещи и пуска чувствена музика, имате късмет. Мъж, който полага усилия, за да създаде романтичен ритъм, знае какво точно ви възбужда. Той е чувствителен и може да очаквате да ви изненада с много глезотии в леглото. Той е майстор на чувствената еротика и нежните завладяващи докосвания. Но ако ви се прииска нещо по-диво и нестандартно, то ще трябва сама да го инициирате.

Той ви посипва с нежни целувки

Той иска да ви накара да се почувствате желани, женствени и пленителни и в същото време да изгради у вас нуждата от чувственост в движенията. Може да е леко нервен, докато ви ухажва. Не го тълкувайте погрешно като липса на интерес от негова страна. Просто иска да демонстрира джентълменската си страна. Колкото е по-сладък, толкова по-секси и с мръсни помисли.

Той се интересува от стандартен секс

Вашият партньор в леглото действа като по учебник, което го прави стабилен, верен и любящ партньор, някого, на когото можеш да разчиташ. Мисионерската или казано по-просто „мъжът отгоре” се превръща в най-естественото  и същевременно възбуждащо нещо. Той е в доминираща позиция и двамата можете по всяко време да сплетете устни и погледи.  Просто сложете ръце на бедрата му и го насочете. Ако търсите стабилна връзка, той е подходящият за вас.

Той поддържа зрителен контакт

Мъжете не влагат усилия за любовна игра, нежност, докосвания и да поддържат зрителен контакт по време на секс с жена, от която не са до болка привлечени. Ако той не спира да ви гледа в разгара на удоволствието или ви хвърли настойчив поглед, придружен с усмивка, то той се влюбва във вас и вероятно иска дългосрочна връзка. Иска от вас нещо повече, над физическото ниво.

Предпочита жената да е отгоре

Той обожава, когато поемате контрола в леглото. Гледката на голото ви тяло и как сте го възседнали може да го накара да изгори от похот. Той е палав и очаква с нетърпение да се впуснете с поредното приключение, но въпреки това е съобразителен и внимателен. За него, вашето удоволствие е приоритет и тази причина предпочита да сте отгоре, за да се наслаждава на гледката, докато получавате оргазъм. Не се срамувайте, а просто се впуснете в препускането.

Задна прашка или кучешката и подобните разновидности

Тези пози му дават усещането за господство и животинско удоволствие. Това го кара да се чувства като крал в спалнята. Мъжете, които харесват тези пози са грижовни, уверени и обичат да поемат контрола. Понякога могат да бъдат сдържани. В тази поза липсва зрителен контакт, така че той няма да има чувството, че се излага емоционално.

Харесва поза „лъжички”

При тази поза има две тълкувания. Ако той лежи зад вас и ви прегръща и притиска цяла нощ, то той е защитникът във връзката и обича интимността. Уверен е, но вероятно с малко по-сулно развито чувство за притежание. От друга страна, ако той се притиска във вас, за да го прегръщате, то той е малко несигурен и иска да се погрижите за него.

Той се отдръпва от вас

Ако той постъпва така, вероятно се страхува от ангажименти. Като се отдалечава по този начин, той създава не само физическа дистанция, но и емоционална. Не е задължително да означава, че не иска да се обвърже с вас. Възможно е да се нуждае от малко повече пространство или просто да не знае как да ви даде близостта, която желаете.

Спи в ембрионална поза и прегръща възглавница

Мъжете, които спят по този начин са уязвими и чувствителни. Той няма проблем с това да влезе в сериозна връзка и често показва творческата си страна в леглото. Прегръщането на възглавницата означава, че се нуждае от уверение, че чувствата му са споделени и взаимни, преди да се отдаде изцяло.

Той спи по корем

Вашият партньор е пълен с енергия и страст. Има силна воля, съсредоточен и целенасочен е. Като покрива леглото с тялото си, това му дава  усещането, че контролира пространството, на което спи. Тази тенденция да доминира в леглото може да се превърне и в тенденция да доминира връзката. Ако търсите такива отношения, този мъж е идеален за вас.