Обява за платена любов обикаля интернет пространството. Става въпрос за публичен дом с проститутки, който се намира в двора на бургаската Професионалната гимназия по туризъм проф. д-р Ас. Златаров (бившия ТОХ). 

Една от труженичката разазала пред Флагман.бг по телефона подробно какви „услуги“ предлага и колко взима за всяка отделна „екстра“. Момичето явно изобщо не се притеснява, че някой ще я разпознае и дори не е скрила лицето си в обявата за платени ласки. Тя е посочила, че е на 19 години, но няма да се учудим, ако е непълнолетна. Проститутката се е шракнала в доста предизвикателни пози, които ще спестим на нашите читатели. Момичето явно е от ромски произход, но с по-светъл цвят на кожата.

„Адресът е „Струма“ 52 (б. р. точно в двора на ТОХ-а). Един час стандартен секс е 100 лв. Предлагам всякакви екстри за платежоспособни господа“, започва непринудено разговора проститутката. Русото момиче разкри в подробности сексуалните ласки и тарифите, срещу които обслужва загорели мачовци. „Предлагам анал (б. р. анален секс) за 200 лв. на час. Френска (б. р. орален секс) без презерватив и стандартен секс струват 200 лв., а за още 50 лв. може да ми свършиш в устата. Имам и приятелка за тройка. Там цената е 300 лв. общо за двете“, коментира проститутката.

Минути след публикуванeто на материала по темата, обявата бе свалена.

TrafficNews.bg