Какво е за вас изневярата? За някои хора тя е въпрос на време, обстоятелства и възможност. Други вярват, че изневярата се отнася главно за конкретни типове личности и вероятността дали ще изневерят тези личности би могла да се предскаже чрез изчисляване на някои прости фактори.

Успелите, високообразованите хора са по-податливи на измами в любовта. Вижте хората от кои професии по-често биха изневерили на половинката си.

Предприемачи и финансисти

Две професионални насочености, които са свързани с поемането непрекъснато на много и големи рискове. Работещите в тези сфери са свикнали да се справят със ситуации на напрежение, но винаги са устремени към крайния успех.

За съжаление голяма част от тях поемат рискове и в личния си живот, като изневеряват на половинките си. Да попаднеш в любовна афера си е абсолютно поемане на риск. Също така финансистите и предприемачите имат често възможността да пътуват, а всички знаем че бизнес пътуванията могат да се окажат много по-вълнуващи в даден момент.

Пилоти и стюардеси

Две професии, които са постоянно на път, далеч от половинките си и са изложени на голямо напрежение и стрес. Неадекватното взаимодействие с партньора и динамиката на работата често са предпоставка за изневяра най-вече с хора от близкия кръг, като колегите.

IT специалисти

Онлайн изневярата все повече нараства. Работещите в сферата на социалните медии и IT технологиите определено са най-податливи на капаните на онлайн флиртовете. Дългите часове работа, понякога и късно вечер, психическото натоварване, променливият график, малкото време прекарано с половинката са предпоставки за изневяра.

Адвокати

Адвокатската професия изисква набор от умения и качества, като майсторство в манипулирането на истината. Освен това в повечето случаи адвокатите са много добре заплатени. Доброто социално положение дава една преднина и самочувствие на тези, които се занимават с тази професия.
Те знаят, че са независими, успели и това често е предпоставка да искат да се докажат пред повече от един партньор. Работещите в тази сфера често са определяни като алфа личности, за които е характерно непостоянството в любовта.

Бармани и работещите в хотелите

Рядко ще срещнете барман с дългогодишна връзка, който да е верен на половинката си. Парти, музика, коктейли и голям поток от различни хора, а изкушенията дебнат от всички страни. Лесно е да се оставиш на желанията си и да изневериш на половинката си.

Не по-различно е за тези, които работят като обслужващ персонал в хотелите. Красивите курорти, това че са далеч от любимия човек, срещата с нови, непознати и интересни хора ги кара да забравят за стойността на любовта и понякога се отдават на първичните си желания.


Източник: az-jenata.bg