От известно време излизате с мъж, в когото усещате, че се влюбвате все повече, но интуицията ви подсказва, че нещо не е наред? И макар той също да изглежда заинтригуван от вас, вие така и не правите следващата крачка? О, да, тук имате повод за притеснение, а ето кои са признаците, че си имате конкуренция в лицето на друга жена:

Ако той не ви слуша внимателно

Да си го кажем направо - ако вие разпалено му разказвате за нещо, което ви вълнува, а той въпреки че забелязва патоса ви, не изглежда така въодушевен. И дори ви прави впечатление, че не ви слуша, а по-скоро чува по някоя-друга дума, но като цяло не следи какво му говорите. Истината е, че влюбеният мъж се забелязва по това, че слуша много внимателно, което дамата на сърцето му му говори. И води диалог с нея, за да я опознае още по-добре. Но ако той има друг обект на интерес и това не сте вие - просто няма да се натовари със задачата да води кой знае колко дълги диалози с вас. 

Сякаш телефонът му му е вграден в ръцете

Вие сте заедно, гледате филм или просто си почивате на дивана и в леглото, а той не пуска телефона? Да, тук определено има нещо и то е някъде там по чатовете му. И дори не е необходимо да проверявате, а само да разберете, че вече има друга, която е грабнала интереса му. Тогава идва време вие да си грабнете чантата и да си тръгнете. Но ако той напълно игнорира телефона си, когато сте заедно - честито, този мъж е стабилно влюбен във вас. 

Той вече не ви се обажда, когато не сте заедно

Често това се случва в по-дългите връзки, когато партньорите са се приели взаимно за даденост. И все пак, ако преди той е използвал всяка свободна минута, за да ви изпрати закачливо съобщение или просто, за да ви позвъни и да чуе гласа ви, а сега дори ви показва раздразнение, когато му се обадите - да, то тогава има друга.

Няма шанс телефонът му да попадне в ръцете ви

Защото той го пази повече от очите си. Защото го е страх, че ще видите какво прави зад гърба ви. Мъжът, който не изпитва никакви угризения и знае, че ви е верен, никак няма да се притесни, че телефонът му може да се окаже в ръцете ви. Но ако изведнъж на устройството му е със сменена парола и той го крие усилено от вас, знайте че крие и жена. 

Всичко му е по-важно от вас

Не, той не е пленен от работата си, нито от излизанията с приятелите му, а просто има нова жена в живота си. И ако мислите, че не може да ви отдели времето, което очаквате, просто защото е много успешен и зает, по-скоро грешите. Особено ако тази заетост не е съществувала преди и той е посвещавал цялото си свободно време на вас. 

Командировките стават все по-чести

Или просто му се налага да пътува за почивните дни повече от преди. И може би наистина пътува, но повярвайте не е сам и вероятно не е с най-добрия му приятел или братовчедка му. Ако той често си организира пътешествия без вас, можете да бъдете сигурни, че в живота му вече има друга.