В секса, както и в много други неща, няма горна граница на удоволствие и съвършенство. Винаги може още и още по-добре... 

Ето няколко съвета за експлозивен орален секс, с които да му покажеш защо си най-добрата!

 

 

Прелюдия

Да не забравяме коя е основната цел!

Все пак крайната цел и на двама ви не е оралната любов, така че не е необходимо да прекаляваш с продължителността й.

Ентусиазъм

Мъжете се нуждаят от малко повече от просто орален секс.

И те биха предпочели да получат нещо невероятно веднъж месечно, отколкото всеки ден – нещо съвсем обикновено. Така че ако не си готова да се потопиш напълно и емоционално в това, което правиш – по-добре започвай. Не прави нищо, а изчакай да дойде подходящото настроение, за да не се чувствате зле и двамата.

Поза

Накарай го да остане прав – това ще улесни процеса и за двама ви и удоволствието за него ще е доста по-голямо. Повечето от мъжете се възбуждат от гледката, така че може би ще му въздейства още повече ако те гледа.

Преминаване към същественото

Покрий зъбите си с устни и поеми пениса в устата си. Първо, обърни внимание на главичката, това е много важна част от мъжкото тяло. Не се притеснявай, че не можеш да го обгърнеш напълно с устата си - това е мит, измислен и разпространяван от порно звездите (а всъщност изобщо няма значение). Можеш да постигнеш всички ефекти, които искаш само с език.

Не забравяй и за другите места

Пенисът, тестисите и горната част на слабините са специалните места, които не бива да забравяш. Ласката в областта на тестисите е приятна за мъжете, дори и да не си го признават.

Действай с ръце

Половинката ти едва ли ще усети разликата между ръцете и устата по време на орален секс, така че прави това, което ти харесва на теб!

Скорост

Не бързай повече, отколкото е необходимо! Ако ускориш темпото твърде много, той може да почувства, че искаш да приключите по-бързо и това може да усложни задачата ти.

 

Източник : Cosmopolitan.bg