Най -лесният начин да разберете дали едно момиче ви харесва е да отидете до нея и да попитате. Но ние не търсим лесни начини, нали? Освен това можете да я поставите в неудобно положение с такъв директен подход. Дори в днешния свят на прогресивен феминизъм много момичета все още оставят на мъжете да поемат инициативата. Искате ли да научите как да четете жени като отворена книга? Влезте, момчета!

 

  1. Тя винаги е близо до вас

Един от първите признаци, че тя те харесва, е, че винаги я виждаш някъде наблизо. И ако я погледнете, тя обикновено изправя раменете си, за да изглежда по -привлекателна. Това е начинът на жената да ви уведоми, че иска да бъде видяна, поради което показва най -добрата си страна.

 

  1. Играе с косата си

Винаги, когато видите момиче, което върти косата си, не й е скучно, тя планира следващия си ход. Тя също може да го прави несъзнателно, когато се чувства нервна от това, че сте наоколо.

 

  1. Любопитна е за любовния ви живот

Колко пъти сте чували този въпрос: „Имаш ли приятелка?“ Тя иска това по много конкретна причина - да види дали сте свободни да се срещате с нея. Някои хитруши дори се научиха да го правят косвено чрез намеци, включващи вашия потенциален партньор.

 

  1. Тя си спомня малките неща

Може би просто сте й писали няколко пъти или сте ходили на обиколка в музея, а тя помни всичко, което сте казали, до детайлите, които дори вие вече не помните, като например кафето, което сте поръчали или цвета на ризата ви.

 

  1. „Случайни“ неравности 

Когато едно момиче използва всяка възможност да положи глава на рамото ви или да докосне косата ви, дланите ви или да ви стисне ръката, бъдете сигурни, че тя ви привлича. Просто не тълкувайте погрешно такива жестове като сексуални намеци. Вероятно просто иска да се сближи.

 

  1. Тя задава много въпроси

Ако едно момиче е безразлично към вас, то няма да задава излишни въпроси. Но ако тя се интересува от вас, тя ще ви обсипва с различни запитвания. Всичките й усилия са насочени към това да разбере дали си струва да ви преследва или просто е загуба на време.

 

  1. Тя разказа на приятелите си всичко за теб

Ако бягате в различни кръгове и приятелите й знаят кой сте, можете да заложите най -долния си долар, че тя им е казала колко сте страхотни, и това наричаме смачкване. И ако членовете на семейството й знаят за вас, тя е много сериозна за тази връзка.

 

  1. Тя цени време ви заедно

Един от най - фините, но много важни признаци, че едно момиче ви харесва, е способността й да отделя време за вас. Осъзнавате ли колко е трудно да освободите място в натоварения график на момичето, дори ако това е нещо толкова просто, колкото да отговорите на вашите текстове в рамките на няколко минути? Да, ако тя полага усилия, трябва да го оцените и да се изясниш.