Отминаха дните, когато жената в живота ви трябваше да е по-млада от вас или на същата възраст. В днешно време много мъже предпочитат по-зрели жени по няколко причини. Но какво да направи един млад мъж, ако търси такава жена? Колко различно трябва да се третира една по-зряла жена? Трябва ли да и отваря ли вратата и да се държи като рицар, защото тя е по-възрастна? Трябва ли да е по-информиран, за да й покаже, че възрастта е само число? 

Ето 6 важни съвета, които ще ви насочат при среща с по-възрастна жена.

Не забравяйте, че те са по-мъдри

За разлика от по-младите жени, по-възрастните жени са по-мъдри, тъй като имат повече опит от по-младата жена. Тя има много повече опит в живота, така че трябва да имате предвид, че тя винаги ще има повече знания, ще бъде по-малко импулсивна и ценностите ще бъдат много различни.

Напомнете й, че все още го има в себе си

С напредването на възрастта една жена, както всеки човек, обича да й казват, че е красива и че блести. Правете й комплимент искрено и честно. Накарайте я да почувства, че все още го има в себе си.

Тя може да вижда през игрите

Една по-възрастна жена вече е играла игри и не се интересува от връзка „междинна спирка“, освен ако тя не го каже. Тя може да прозре нечестността и детските игри. Не й губете времето, тъй като тя търси мъж, а не момче. Трябва да сте уверени, зрели и да знаете какво искате от живота до известна степен.

Тя не ти е майка

Не можете и не трябва да очаквате тя да ви бъде майка и да търсите майчинска фигура в по-възрастните жени. Това е огромен проблем и може да избяга, ако види момче, а не мъж във вас. Детското поведение не е тяхната силна страна и те са имали достатъчно от него в миналото си. Да кажем, че вече са го преживели и нямат място за драми в живота си.

Ангажимент

По-възрастните жени са имали своя дял от момчета, които са имали фобия към обвързване или самите те са били такива като по-млади. Така че бъдете кристално ясни в началото, ако не сте готови за ангажимент в бъдеще. Възможно е тя също да не е и ако е така, тя ще хареса факта, че сте били откровен и честен и съответно ще поддържа линиите на връзката.

„За вашата възраст“

Тези три думи са ГРЯХ, когато става въпрос за среща с по-възрастна жена. Дори не случайно казвайте, че „изглеждаш страхотно за годините си“, „кожата ти грее за годините ти“, „ти си като майка ми“... о, не! Повечето възрастни жени са чувствителни към тези думи. Така че изтрийте тези думи от речника си.