Излизането извън зоната на комфорт в спалнята може да е причина за страх, но опитването на нови неща ще подобри сексуалния ви живот и ще му се радвате още повече, докато правите любов с партньора си.

Ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да подобрите сексуалния си живот.

Комуникация с партньора

Комуникацията е ключова за всякакъв вид сексуална активност и още повече, когато искате да опитате нещо ново. Говорете с партньора си и му кажете какво бихте искали да опитате.

Задайте граници

Ако нещо не ви харесва по време на секс, бъдете честни и кажете на партньора си. Задаването на основни правила и граници ще ви помогне да се чувствате комфортно във всяка поза.

Не бързайте

Повечето начинаещи в любовна връзка искат да опитат всичко веднага и това е голяма грешка. Помислете за собствените си фантазии и се насладете на нежната любов в началото.

Първият секс няма да бъде грандиозен

И това е напълно нормално. С течение на времето ще научите желанията и нуждите на партньора си, познавайки своите и ще се разбирате перфектно в спалнята.

Разнообразие

Опитването на нови неща е от ключово значение за здравословния и добър сексуален живот. Излизайки от зоната на комфорт ще имате много предимства и ще намерите нещо ново, което ще ви хареса.