Напоследък непрекъснато си задавате въпроса дали той ви обича или не. Охладнял ли е към вас, или просто си това е плод на вашето въображение?

Макар че има много начини да разберете дали той има истински чувства към вас, ние ви съветваме да обърнете внимание на следните признаци в спалнята, които ще ви помогнат да разберете на какъв етап са отношенията ви:

1. Той е егоистичен любовник
Той не отделя толкова време, за да удовлетвори вашите нужди, колкото на своите. Сексът е за него е машинален, без много емоции. Ако той се фокусира предимно върху себе си и не прави усилие, за да ви даде равно удоволствие, това означава, че не му пука достатъчно, за да се притеснява за вас.

2. Той не ви дава близост след секса
Ако един човек наистина обича, той ще иска близост след като сте правили секс. Ако той изглежда емоционално отдалечен или не се гушка с вас, или ви оставя след секс и се отправя в другата стая, за да пуши, той не е толкова отдаден на любовта ви, колкото ви се иска. Не забравяйте, че сексът включва любовната игра, акта и близостта след това. Ако претупвате нещата, то май е време да се замислите.

3. Не се чувствате специални
Всички имат свои фетиши и в това няма нищо лошо. Някои обичат да доминират, защото в реалния живот нямат власт, други пък обичат да са в ролята на подчинени, защото имат прекалено много отговорности в ежедневието си… Ако обаче имате чувството, че в леглото не сте уникална и специална за него, това е знак, че нещата между вас не са това, което ви се иска. Дори да се отдавате на доминиращ секс или на садо-мазо, вие трябва да чувствате, че имате специална връзка.

4. Той не ви говори по време на секс
Ако един човек наистина ви обича, ще говори с вас по време на секс. Той ще ви каже колко много ви обича и няма да се притесни да покаже своята емоционална страна точно толкова, колкото и физическата си страна. Ако обаче мъжът до вас не прави това, нито пък изрича мръсни думички, обяснявайки ви колко ви искав, то помислете доколко е силна любовта ви.

5. Той не уважава желанията ви
Човекът, който ви обича ще приеме фразите “Не мога сега”, “Все още не.” Ако партньорът ви обаче не уважи вашата емоция и състояние в даден момент и настоява за секс на всяка цена, той демонстрира липсата на грижа и уважение към вас. Помислете, заслужавате ли подобно отношение?

6. Не сте емоционално удовлетворени
Много хора бъркат физическо удовлетворение с емоционалното. Нормално е да се допусне подобна грешка, но рано или късно ще трябва да направите разликата между двете. Сексът може да е невероятен, но ако установите, че се базира предимно на физическото привличане, отколкото на емоционалното и между вас липсват грижа и разбиране, просто не си струва да си губите времето.

7. Нямате напредък
Връзката между двама влюбени естествено прогресира и се развива с течение на времето, както в сексуално, така и в емоционално отношение. Ако сте с даден човек от дълго време и сексът не се е подобрил, не сте установили какво ви харесва и какво не, ако усещате, че сте в застой, ако не опитвате нови неща, това е знак, че отношенията ви не са толкова силни, колкото мислите.