Скорошно проучване откри, че хората, които се отдават на малко мръснишки секс, са по-щастливи и по-сигурни във връзката си в сравнение със сладникавите романтици. Ако идеята за малко садо-мазо е това, което те възбужда, но нямаш енергията да превърнеш спалнята си в „Червена стая”, опитай тези!

1. Стани палава и празнична
Хелоуин чука на вратата (о, тези маски и тайнственост!) и във въздуха се носи желание за палави секси игри. Дали ще се облечеш като нахакана полицайка или фатална жена-вампир, преди да отидете на маскения бал, прекарайте няколко задъхани минути с твоя престъпник или плячка, дори и това да означава да пристигнеш оргазмично, исках да кажа, закъсняла.

2. Оплетени в невидими окови
Нямаш нужда от инструменти, за да се връзвате. Нека той ти нареди една поза („Ръце над главата и да не си посмяла да ги мръднеш”). Или пък ти бутни ръцете му зад гърба и му кажи да ги държи там или ще види. Използвай мръснишкото си въобръжение, за да измислиш какви ще са последствията за непослушание.

3. Време за особен обяд
Уговори си среща с него за едно набързо в средата на деня. Първо се снабди с всичко необходимо от офиса: линия (за да го напляскаш) и маркер (за да му дадеш оценка). Направи се на неговата взискателна шефка (или пък обратното) и напиши 6+ на вътрешната част на бедрото му, след като той откликне на твоите директорски, дори диктаторски желания.

4. Носи удобни мрьснишки аксесоари
Ако ще е едно бързо и мръсно, тогава използвай въображението си с колани, шалове и чорапогащи (само да си наясно, че чорапогащите няма да оцелеят). Използвай шала си, за да вържеш китките му. Извади колана му, за да го шибнеш (леко, че не разбират от шега!) по дупето, когато не слуша. Или го остави да разкъса чорапогащите ти в момента, в който се прибереш от работа и го направете срещу вратата, с пола вдигната до кръста.

5. Излез навън
Да го напрабиш на някое полуобществено място е голям риск, като по този начин повдигаш адреналина на горещите ви срещи. Може да има и негативни последици обаче. Най-добрият начин да успеете е да останете облечени (обуй пола, но без гащи отдолу) и да го направите на място, където ще чуете, ако някой се приближава – като например по средата на стълбище – стъпките ще ви дадат знак.

6. Събуди сляпата му амбиция
Събуждаш се и имаш две минути и половина, преди да звънне часовникът ти. Съблечи нощничката си и му вържи очите. Сега можеш да разиграеш цяла фантазия, като разполагаш само с думите си. Ето, ще ти помогнем да започнеш: „Всички съседи са се струпали около прозорците и ни гледат…“

7. Опитайте се да бъдете напълно безшумни
Когато не ти е „разрешено“ да вдигаш какъвто и да било шум, това може да бъде страшно възбуждащо, особено когато нещо ти доставя такова удоволствие, че не можеш да не го изразиш! Натъпкай прашките си или неговата вратовръзка в устата му, след което му прави страшно мръснишки неща, докато той забива нокти в дланите си, за да не измъкне запушалката за уста…

8. Секси таймер
Не всеки може да се похвали, че е оргазъм-спринтьор (за вас, бегачите на дълги разстояния, вибраторът е късият път към секс набързо – а някои са толкова малки, че могат да се поберат в сладката ти плик чанта, с която излизаш). Предизвикай мъжа си да те възбуди за отрицателно време и се споразумейте, че ако те изпревари, тогава той е твой роб за цяла седмица. И двамата печелите.
9. Използвай инструментите на друг занаят
Шпатула от кухнята може да се използва за напляскване на лошо момче. Четката за коса може да погали гърдите и бедрата му и да го държи точно на ръба между болка и удоволствие, което е основното в мръснишкия секс. Вибриращото приложение за телефона може да се превърне в секс играчка, която можеш да притиснеш до топките му, за му доставиш страшно готино усещане. Ключът към мръснишкия секс в движение е да проявиш изобретателност с арсенала си.

10. Дръж се неприлично, докато се къпеш
Душът е направо създаден за бързия секс – кой иска да стои там по-дълго време, когато само един от вас е на топло под водата? Идеалната поза за теб е наведена напред, насочила слушалката на душа към своите горещи места, докато той действа отзад. Нямаш подвижна слушалка на душа? Намажи пръстите му с душ гел и го накарай да протегне ръка и да те гали с пръсти.

TrafficNews.bg