Може би правите всичко по силите си, за да привлечете мъжкото внимание, но в стремежа си да успеете има вероятност да допускате някои грешки. Има много неща, които жените правят, за да привлекат вниманието на мъжете, но те от своя страна намират тези неща за крайно непривлекателни. Важно е да знаете кои са те, за да ги избягвате и за да успеете да привлечете точния човек за себе си. Кои са нещата, които повечето мъже намират за непривлекателни?

Носенето на много тежък грим

Може би си мислите, че като се гримирате стабилно, това ще ви направи по-красиви и привлекателни за мъжете. Грешите. Повечето мъже не харесват грима, още по-малко тежкия грим. Носенето на много грим, особено плътен и тъмен, отблъсква мъжете и ги кара да ви възприемат или като по-възрастна, или като не толкова сериозна дама.

Прекаляването с естетичните корекции

Неестествените промени в лицето и тялото не привличат мъжете. Много дами погрешно смятат, че като преобразят изцяло визията си ще имат по-голям успех в намирането на половинка. Всъщност повечето мъже не намират естетичните корекции за привлекателни, дори обратното. Ако са твърде много и прекалено изкуствени, това е по-скоро отблъскващо за тях.

Клюкарстването

Една от най-непривлекателните женски черти, които много мъже намират за непривлекателни, е клюкарстването. Въпреки че самите мъже често го правят, те все пак не харесват този навик у жените. Ако клюкарствате често и нескрито в присъствието на мъже наоколо, не очаквайте да бъдете сметнати за привлекателни.

Липсата на социален и професионален живот

Хората съдят по това дали някой е привлекателен или не по това какъв социален и професионален живот води. На подсъзнателно ниво приемаме онези, които имат богат кръг от приятели и успешна професионална кариера, като по-привлекателни хора. Щом са успели да направят живота си динамичен и интересен, значи би трябвало да са привлекателни. По същата инстинктивна логика мъжете намират за непривлекателни жените, които нямат личен живот, нямат интересни приятели и не се занимават с нищо интригуващо извън работата си.

Прекалената увереност

Уверените жени са магнит за мъжете. Обратното – прекалено неуверените и стеснителните жени, които не умеят да карат качествата си да изпъкват на преден план, не са привлекателни. Непривлекателни обаче са и дамите, които демонстрират прекалена самоувереност. Тя плаши мъжете и може да ги отблъсне. Никой мъж не би желал да има до себе си жена, която да е непокорна, властна, твърде силна и засенчваща мъжкото му его.