Независимо дали сте необвързани по избор или по стечение на обстоятелствата, не забравяйте за всички онези прекрасни неща, на които можете да се насладите истински само насаме. Сигурно някои от тях бихте могли да направите и с партньор си, но едва ли ще ви донесат същото удоволствие.

  1. Безсрамен флирт

Съгласете се, че да погъделичкате егото си, като завладеете вниманието но някой сладур в бара е вълнуващо и приятно. Но при евентуален партньор то би било най-малко неуважително към него.

  1. Пица

Разбира се, че пица може да похапвате и с половинката си. Но само си представете идилията на развлечената пухена пижама на котенца, любимия ви романтичен филм (който вероятно партньорът ви би сметнал за пълна боза) и цяла вкусна пица само за вас звучи повече от примамливо. Освен това, ако някое парче пеперони се озове върху вас, просто ще го махнете и ще продължите да се наслаждавате, без притеснението, че някой ще ви сметне за прасе.

  1. Пазаруване за почти всичко

Лудешкото пазаруване е любимо почти на всяка дама. Но със сигурност е невъзможно да го направите, както само вие си знаете, докато сте във връзка. Това може да доведе до сериозен скандал, ако се приберете вкъщи след цял ден по магазините и заявите, че сте похарчили почти цялата си заплата за 4 чифта обувка и коктейлна рокля, която вероятно ще облечете само веднъж, но страшно ви е изкефила.

  1. Да имаш цяло легло за себе си

Както си спите и една тежка ръка се стоварва върху гърба ви или просто се озовавате избутани на пода. Или пък още със събуждането ви, някой започва да ви мрънка, че отново сте заспали по диагонал на цялото легло. Или пък хъркането, това дори няма да го споменаваме.  Ако сте сами, разполагате с цялото легло.

  1. Котенца, кученца и като цяло домашни любимци!

Да се излежаваш на дивана и един пухен сладур да ти прави компания сгушен в теб е прекрасно. Пълна идилия, която не би била възможна във връзка, защото на мястото на пухения сладур или освен него ще има партньор. И това в случай, че и той обича животните. А ако не… Освен това, пухчото до вас никога няма да възрази срещу избраното от вас предава, което със сигурност не може да се каже за един мъж и трябва да избирате между сапунката и футболния мач.

  1. Чийзбургер

Естествено, че и обвързаните хора похапват бургери. Но… връщаме се на номер 2 и пицата.

  1. Няма нужда да споделяте храната си

Ако смятате, че само Джоуи от „Приятели” има проблем със споделянето на храна, опитайте пак. Представете си, как му се обаждате по телефона и му казвате, че за вечеря ще си вземете пица и сладолед и питате дали иска и той. При което получавате отказ, защото е на нова фитнес програма и внимава какво яде. Но когато се приберете вкъщи и ароматът на това италианско изкушение стигне до него, се оказва, че от цяла пица на вас са се паднали само 2 парченца. А от сладоледа едва сте опитали.

  1. Връщане вкъщи или на гости на приятели

Както си стоите на дивана в петък вечер и ви се прииска да се приберете до родния си град, за да похапнете от кулинариите на мама или ви се обадят приятелки с предложение за бурна нощ навън, единственото което трябва да направите е да се облечете и да отидете. Когато сте обвързани едва ли ще се приеме добре, ако в 11 вечерта хукнете по баровете или въпреки че сте планували да отидете на пикник двамата, вие се качите на колата и заминете „при мама”.

  1. Напиване

Само си представете физиономията на партньора си, ако се прибере с гръм и трясък в три през нощта едва стояща на краката си. А миризмата на алкохол от вас се усеща три етажа по-надолу.

  1. Сладолед

Погледнете номер 2.

  1. Пижами

Онези раздърпани пухени пижами на Туити, Мими Маус или каквито се сетите още сладурски картинки са класифицирани от мъжете в топ 3 на нещата, които убиват ерекцията. Съответно, когато сте във връзка, ще се замислите преди да облечете подобно нещо. А тези пижами са толкова удобни…

  1. Секс играчки

Не всички жени са достатъчно разкрепостени, че да използват секс играчки, докато са в леглото с половинката си. Освен това, има мъже, които го приемат като лична обида, ако партньорката им пожелае да включи и вибратор в любовното приключение. Дори и да няма против, ще мине известно време докато овладее всички тънкости, които биха ви докарали до лудост.

  1. Време за себе си

Всеки има нужда от време за себе си. Но когато си във връзка трябва да го съобразиш и с вашето общо време, и с неговото, и със задълженията ви вкъщи. А понякога е просто чудесно да спиш до обяд, а като се събудиш да останеш в леглото с чаша кафе и хубава книга чак до вечерта. Или просто да скочиш в първите дрехи и да отидеш на разходка с приятелки. Какво като прозорците са за миене!

А да разполагаш изцяло с времето си е направо прекрасно. Без значение дали ще ви задържат на работа или ще решите изневиделица да отидете на клуб с приятелки – няма проблем. Представете си, че сте във връзка и ви предстои среща с родителите му, но шефът ви каже, че трябва да останете извънредно. Няма да се зарадва особено. Или просто ви се прииска след работа да се разходите в парка, за да се отърсите от напрегнатия ден, това няма да доведе до 18 пропуснати повиквания и нацупена физиономия, когато се приберете вкъщи.

  1. С приятелки

Погледнете 3, 8, 9 и 13. И това са евентуални проблеми, които могат да възникнат при положение, че той харесва твоите приятелки.

Ако не може да ги понася, тогава ви предстоят доста тежки компромиси и проблеми.

  1. Netflix

Борбата за дистанционното е почти равностойна на Пуническите войни. Какво да гледаме днес е често срещана причина за остри реплики. А би било толкова по лесно да се свиете на дивана с домашния си любимец и всички онези крайно вредни и калорични, но любими храни.

  1. Не бръснете краката си

Зима. Студ. Дълги и дебели дрехи. Можете спокойнo да забравите за самобръсначката… поне за известно време.

  1. Ленивци, които правят лениви неща

Леност. Това е един от седемте смъртни гряха. Особено, ако сте във връзка. Само си представете каква драма би настанала, ако сте направили много точен и подробен план за уикенда, които включва ставане в 7, чистене и подреждане до 12, три часов преход в планината с приятели, а за капак – в 8 вечеря с родителите му, а вие искате просто да останете в леглото с хубава книга.

  1. Гостуване с преспиване

Една прекрасна вечер, на гости на най-добрата ти приятелка и бутилка вино. Звучи прекрасно, нали? А сега нека да добавим още една бутилка вино и сериозен приятел, когото трябва да уведомите по телефона с леко нафъфляне и лигаво кикотене, че прибирането е невъзможно и ще останете да преспите в дома на приятелка.