Сигурно всеки от вас има приятели , в чийто ум непрекъснато се въртят сексуални мисли.  Те могат да предадат двойно значение на всяка дума. Следвайки идеологията на зодиакалните знаци, ето кои са най-перверзните зодии и най-разкрепостени сексуални партньори.

Телец

Представителите на тази зодия могат да бъдат доста перверзни и биха поискали да опитате пози, за които дори не можете да се сетите. Те не са като вашите стандартни сексуални партньори, които биха опитали същите 2-3 сексуални позиции. Имат богата сексуална история  може би дори биха го направили в кола насред пазар! Те могат да бъдат странни!

Близнаци

Тези хора са нахални и още как! Без да звучи унизително, Близнаците са прасета! Всичките им вътрешни фантазии се изливат в леглото. Готови са да изпробват почти всичко, а умовете им са пълни с мръсни помосли!

Скорпион

Скорпионите винаги мислят за секс с вас и за нещата, които могат да опитат с вас. Те винаги са „разгорещени“. След като сте във връзка със Скорпион помнете, дори неговите или нейните съобщения ще имат мръсни комбинации от емоджита!

Стрелец

След като се доверят на вас и на обкръжението си, ви очакват много „мръсни” приключения. Под мръсни имаме предвид приказките! Освен хилядите идеи за ролеви игри представителите на този знак се възбуждат и от мръсни приказки. Фантазията е тяхното нещо, така че не се шокирайте или тревожете, ако бъдете помолени да бъдете принцеса Лея, той като Дарт Вадар… и е много вероятно лазерните мечове да имат различна роля във всичко това.