Според ново проучване, проведено от сайта за запознанства Ilicit Encounters, в което са участвали 1000 мъже и 1000 жени, жените най-често мечтаят да правят секс с близък човек - приятел. Но най-популярната мечта за мъжете е нещо съвсем различно - секс с бивша.

Разбира се, важно е да запомните, че не трябва да приемате вашите еротични мечти твърде сериозно, защото това не означава непременно, че искате те да се случат.

Малко по-малко от три четвърти от анкетираните жени заявяват, че мечтаят да правят секс с приятел, докато 68% мислят за секс с колега.

62% от анкетираните жени заявяват, че мечтаят да правят секс с непознат, а само 58% заявяват, че в сънищата им е настоящия  партньор.

Пето място зае eротичен сън, свързан с изневяра на партньора - малко над половината от жените (57 процента) споделят, че са сънували, че гаджето или съпругът им им изневеряват.

Еротичните сънища на мъжете обаче са напълно различни.

Мъжете най-често имат еротични сънища, свързани със секс с бивш партньор - 92 процента от мъжете са сънували това, в сравнение с 54 процента от жените.

Втората най-често срещана, но най-непопулярната мъжка мечта е, когато сексът, с който и да е човек върви в грешната посока - 76 процента от мъжете са сънували тази мечта.

На трето място е еротичния сън за оргии, която са заявили 72 процента от мъжете, но зае девето място в списъка на жените.

Проучването установи, че 68 процента от мъжете мислят за секс със знаменитост и 59 процента за секс на публични места.

Еротичните сънища също се оказаха доста популярни сред 93% от анкетираните, които казаха, че ги имат редовно. Повече от една четвърт от хората са казали, че сънуват еротични сънища на всеки няколко дни.