Зад всеки успешен брак стои много химия в спалнята. Физическата интимност поддържа жива страстта сред двойките, които са забравили какво е да изпитват удоволствие и удовлетворение в брака си. И може любовта, доверието и сигурността да са едни от най-важните стълбове на брака, но това не прави секса и плътското докосване по-маловажни. Припомнянето на малките моменти определено ще засили страстта ви и ще помогне на отношенията ви да излязат от дупката. Ето няколко добри съвета…

Прегръдките са задължителни

Семейните двойки често забравят да се гушкат след секс, тъй като са изключително заети. Но когато се гушкате, в тялото ви се отделят високи нива на окситоцин, което увеличава привързването между двама души. Нещо повече, ще се чувствате по- спокойни и по-малко стресирани, след малко гушкане.

Изключете телефона си

Това е една от основните причини двойките да забравят да споделят интимност един с друг.  Да държите телефоните си изключени е правилното нещо, което да направите, когато се фокусирате върху физическата интимност в леглото.

Масажи

Бавен и чувствен масаж и вашия партньор по всички правилни причини. Всички от което се нуждаете са няколко ароматни свещи, приглушена светлина и масло за тяло. Плъзгайте ръцете си надолу по тялото на партньора си, за да се отпуснете и да разтоварите напрежението му. Това от своя страна може да увеличи драстично сексуалното между вас.

Спете голи

Няма нищо по-хубаво от това да спите голи със съпруга/та си. Въпреки че може да изглежда странно за някои, това може да бъде освобождаващо, които са загубили интимното в брака си. Спането голи ви помага да се свържете по много чист, уязвим начин, които по-късно да ескалира в страст между чаршафите.

Фантазии

Не се страхувайте да изпробвате сексуалните фантазии, които винаги сте имали в съзнанието си. Време е да експериментирате с тези фантазии, защото колкото повече се открехвате в сексуално отношение, толкова повече партньорът ви ще е способен да ви отвърне на емоциите. Споделянето на физически, интимни фантазии неизбежно ще сближи вас и партньора ви.