Виртуалният секс е еротичен обмен между двама или повече хора, независимо дали чрез видео разговор, телефонен разговор или текстови съобщения. Ако сте срещнали някого онлайн и сте готови да станете интимни виртуално, преди да сте такива в реалния свят, или може би имате партньор в реалния живот, но в момента не можете да бъдете заедно - това е идеалното решение за вас.

В случай че все още не познавате човека отсреща и сте загрижени за безопасността в интернет, има няколко неща, които можете да направите, за да практикувате безопасен виртуален секс. Помислете дали да не скриете лицето си и не включвайте идентификационни знаци като татуировки или фонови идентификатори в снимките.

Правете снимки на тялото само под определени ъгли или само на определени части. Опитайте загатната голота, без да показвате излишни подробности. Носете секси маска, за да скриете самоличността си. Използвайте различен телефонен номер или имейл адрес, ако се чувствате разтревожени.

След като обърнахме внимание на безопасността, идва ред на забавната част. Възползвайте се от тези съвети при виртуален секс, за да имате страстно и запомнящо се виртуално изживяване.

1. Споделяйте желанията си

Като за начало не се колебайте да изразите желанията си, установете границите си и обяснете какво сте готови да направите и какво не. Ако това ви звучи твърде сериозно, направете го секси! Ако пък сте срамежливи, помолете любовника си да ви каже какво би ви направил и нежно да прошепне какви ласки би се радвал да получи от вас.

2. Бъдете спонтанни

Страхотното на виртуалния секс е, че може да започне навсякъде и по всяко време, така че, ако имате уговорена среща за уикенда, можете да започнете любовната игра предварително. По този начин и двамата ще мислите един за друг и ще фантазирате много, преди да се свържете онлайн. Изпращайте кратки палави съобщения, напишете какво бельо носите, колко секси се чувствате.

3. Секси пратка

Дори сега да не можете да сте заедно, все пак можете да се почувствате физически по-близки и да предразположите себе си и партньора си с един секси колет, който да му бъде доставен до вкъщи. Включете секс играчки, свещи, шоколад или друга храна-афродизиак, затоплящи масажни масла. Помолете любовника си да го пратката на камерата, докато гледате. По този начин можете да се почувствате физически свързани отдалеч и да видите как партньорът ви експериментира с подаръците и стимулира сетивата си.

4. Създайте атмосфера

Направете романтична обстановката около вас, запалете ароматни свещи, налейте си чаша вино. Приглушете осветлението, пуснете бавна музика и експериментирайте с ъглите на камерата преди срещата.

5. Играйте еротични игри

Без значение дали става дума за истина или предизвикателство, стрип покер или игра със зарове, сексуалният ви живот със сигурност ще бъде вълнуващ, ако включите малко игри в менюто. Игрите могат да отворят нови нива на общуване и да ви позволят да изразявате най-еротичните си фантазии един с друг.

6. Телефонен секс

Виртуалният секс не е задължително да е на видео. Ако се чувствате срамежливи, гласът на любовника ви може да е достатъчен, за да ви възбуди, така че вдигнете телефона и започвайте. Кажете как се чувствате, какви дрехи носите и какви са еротичните ви желания. Използвайте бутона за свободни ръце и се докосвайте, докато слушате партньора си.

7. Секс играчки

С няколко подходящи секс играчки, можете съвсем да забравите, че правите секс виртуално, а не в реалния свят. Особено ако и двамата с партньора ви се стимулирате едновременно. Освен това, вече съществуват безжични секс играчки, например вибратори, които се управляват с дистанционно. Така ще можете буквално да се оставите в ръцете на партньора си, дори той да не е до вас.