Получихме едно изключително и изненадващо съобщение от колежките, което гласи

"Искам да правя секс на нестандартно място!". И ние си помислихме, че става въпрос за анален секс и бързо откликнахме положително на техните мераци, осъзнавайки за пореден път, че сме били излъгани, защото ректумът не е бил нестандартно място. Отдавна ги молим да спестят сексуалните тематики, защото обещават само един стабилен бой на читателките, вместо мечтания оргазъм, но не слушат и по тази причина се намесваме като Русия в Крим, преди да е станало твърде късно. Милите дами смело предлагат да замените удобната спалня с дивана, в което няма нищо лошо, но по технически причини ще пропуснем секса сред природата, защото в този студ е невъзможно да вдигнем знамето, мерси! Оставяме колежките да си мислят за секс на плажа и обръщаме специално внимание на още една порция с изкушаващите места, които минават за нестандартни! 

 

На гости

Завръщането на първите учебни спомени ще се приеме радушно и от двете страни, след като всеки от нас е израснал в просторна панелка от 1 стая за всички. Технически бяхме принудени да запазваме час за чуждата спалня или смело да тичаме на терасата, докато съседите от другия блок се изумяват на бързото развитие на децата в днешно време. Гостуването винаги оставя сексуалните врати отворени и след няколко уискита става ясно, че само едно ходене до тоалетната може да направи двама души по-щастливи.

Основните изисквания са скорост и запазване на чистота, следователно ще се наложи на жената да утоли жаждата за страсти.

Киното

Добро отопление, дискретна светлина и свободен последен ред, какво повече може да поиска човек? Филмът също е от значение, защото още страдаме, че не успяхме да видим финала на "Мадагаскар", а и децата бяха заети да гледат филма, отколкото да се чудят от какво точно се страхува милото, завивайки се под якето. Салонът винаги е бил евъргрийн и е предпочитан за целия сезон, освен това може да се разчита като вид протест срещу глупавите филми, които се промотират с пълна сила. 

Между етажите

Асансьорът се превърна в едно от клишираните пространства и отдавна не е толкова интересен. Истинските мераклии избират първия етаж, където са застрашени от изненада от всички страни. Утринните часове предразполагат към по-голяма креативност и доза адреналин за похотливците. Новите жилищни сгради са почистени и понякога аранжирани с цветя, за да им се търсят всякакви кусури. Препоръчваме високите етажи с панорама, която се доближава до авиаторските желания със стюардесите. 

Влак, автобус

Общественият транспорт е известен с особена щедрост и възможност за хващане на всичко от настинка до ебола. Не всички влакове са трагедия, някои дори ухаят на чисто и разполагат с тоалетна хартия на онова специално място. Господа, именно тук трябва да бъдете настоятелни и изненадващи!

Партньорката задължително трябва да носи пола за по-дискретни заигравки и демонстрация на десетопръстната система - жените на програмисти знаят за какво става въпрос. Използвайте правилния момент за стимулиране на онази интимна точка, с която се доказва, че жената е изключително вярваща мирянка, запазете спокойствие и хладнокръвие, наблюдавайки тихото мъркане и прикриването на най-интимното удоволствие.

Почитателите на железниците ще осъзнаят, че могат да бъдат изключително потентни, след като всяко друсване е в тяхна полза. Някога отбелязвахме "градовете на любовта" и след това чакахме връщането на жеста. По технически причини се избягват любовните пътешествия в края на седмицата, когато пътуващите са повече.

Ресторантът

Сексът на нестандартни места изисква особена смелост и желание от поне един партньор. Силният пол е единственото доказателство, че съществува пълно щастие, след като може да поръчате десерт, предоставяйки съвършеното доказателство под масата. Реномираните заведения все още използват дългите и дискретни покривки, гарантирайки създаването на топли спомени в самотните вечери. Тук трудно може да се стигне до пълен контакт, ако тоалетната не е опция, но пък алтернативите са задоволителни и за двамата. Първият вариант е подобен на автобусното преживяване и може да се прочете в горните редове, ала ние искаме да насочим фокуса към лизинговите сметки. Изпускането на вилицата, салфетката и дори телефонът, са операции с особено време за изпълнение. Необходимият дрескод за жената е комбинация от пола и копринени чорапи, бельото е по-избор и дори може да не присъства. През зимния сезон сме били очаровани и от специално направената цепка на популярните клинове, които дават необходимото пространство. Остави я да се наслади на десерта си, докато... ближеш сладоледа! 

Автомобилите с автоматична скоростна кутия

През годините сме ставали свидетели на интимен акт в автомобила, около автомобила и с автомобила. Наградата за най-атрактивно постижение беше дадено на американка, която шофира на магистралата и използвала своята секс играчка по същото време. Това не сме го практикували, но сме виждали клипове в интернет, които показват за какво може да служи другата ръка по време на пътешествие.

Интимните отношения на магистралата са забранени, но ако не се озовеш в новините или на камерата не се вижда нищо от случващото се, препоръчваме да запазиш топлия спомен и да не го повтаряш, защото само един път можеш да бъдеш късметлия. Шофирането и консумирането на връзката по едно и също време може да бъде обещаващо, но и много опасно, дори и за автоматика!