Процентът на задоволство при сексуални партньори с еднакъв ръст се оказал по-малък 2/3 - 54 на сто и още по-малък 50,3 на сто, при по-ниските мъже. Проучване установи, че снажните мъже имат по-богат и по-пълноценен сексуален живот в сравнение с останалите, пише в. "Метро". Изданието цитира анкета, проведена от компанията за хранителни добавки "Боди лоджик" сред 1000 души. Петдесет и осем процента от респондентите, които били по-снажни от партньорката си, се хвалели с чудесен полов живот.

 

Учените обясняват получени данни с факта, че по-снажните хора с по-ниски партньорки имат по-голяма увереност във физиката си. Шейсет и четири процента от респондентите, попадащи в тази група, се считали за по-атрактивни физически и за по-желани като сексуален избор. Неслучайно 60 процента от анкетираните мъже изразили желание да са с поне няколко сантиметра по-високи, за да бъдат по-желани. Това се отнасяло с еднаква сила и за дамите.

 

Тридесет и шест процента от тях биха искали техният любим да е с няколко сантиметра по-снажен. Една четвърт от мъжете респонденти биха увеличили ръста си по хирургически способ, ако това е възможно, установила анкетата.