Трудно е да се каже дали сте влюбени в някого или сте с объркани чувства заради добрия секс с него. Подобни съмнения са предизвикателство в началото на връзката, когато много неща все още изглеждат неясни.

Ако от известно време се виждате с човек, с когото сте в интимни отношения, възможно е да търсите признаци, които да разкрият дали наистина значите нещо за него или той е с вас заради добрия секс.

Ако правите секс всеки път, когато се видите, това е просто секс

Изпраща ли ви съобщения колко много ви обича и как няма търпение да ви види в леглото си? Ако всичките му усилия са, за да ви вкара в леглото или на друго място за секс, не е трудно да се заключи, че той ви търси в ситуации, когато иска да задоволи желанието си за секс.

Ако прекарате един уикенд заедно, без секс, това е любов

Отсъствието на секс означава, че любовта присъства. Ако сексът не е приоритет, но са включени и други неща, като вечеря заедно, филмов маратон, фини разговори, които продължават с часове, това показва, че той иска да ви опознае по-добре, а не просто да ви заведе в леглото, пише Stylecaster.

Ако се възхищава на факта, че може да ви задоволи, това е просто секс

Сексът е взаимно удоволствие, но трябва да знаете, че самият факт, че той иска да ви достави сексуално удоволствие, не означава, че той ви обича. Много е важно какво се случва след секс.

Ако иска да те погали, това е любов

Обърнете внимание дали той иска да бъде във вашите обятия и колко нежен е, когато ви докосва. Ако след секс той остане в леглото и продължи нежно да ви гали и целува, това означава, че още не е приключил с вас.