Без значение колко перфектен мислите, че сте, винаги ще има едно нещо, което ще ви куца. Човешките същества са несъвършени по един или друг начин и няма измъкване от това. Винаги обаче човек може да работи, за да стане най -добрата версия на себе си и това е чрез подобри на отношението към живота и близките си.

 

Да бъдеш във връзка изисква много обещания и ангажираност и въпреки че изпълнението на всички изисквания на партньора ви е абсолютно невъзможно, можете поне да работите усилено, за да го улесните. С помощта на астрологията можете да направите точно това. Зодиите могат да разкрият много за вашата личност и отношението ви към другите хора. Можете също така да разберете къде грешите в една връзка. Като се има предвид това, тук са вашите лоши навици на взаимоотношения, според вашия зодиакален знак.

 

Овен

Като Овен сте изключително импулсивни по природа. Каквото и да правите, го правите без консултация с партньора си и бързате. Връзката е връзка между двама души и въпреки че обичате да живеете спонтанно и вълнуващо, вашият партньор може да се чувства изоставен в процеса. Това е една от причините връзката ви да страда в бъдеще.

Телец

Като цяло Телците са симпатични хора, но когато става въпрос за социално отношение и излизане от зоната си на комфорт, вие се колебаете. Докато вашият партньор може да иска да бъдете по-приветливи и по-приятелски настроени към хората, вашето отношение може да им каже друго, което може да увеличи напрежението между вас двамата.

Близнаци

Близнаците се стремят да живеете с висок като хайлайф персони. Дори когато са във връзка, те обичат да разговарят със случайни хора и се отдават на създаването на нови приятели. Разбира се, всичко е забавно и игра, докато партньорът ви няма проблем с прекалено приятелското ви поведение и дори може да ви сметне за ненадежден в един момент.

Рак

Раците са емоционални души, чувствителни към всяко малко нещо в живота. Следователно в една връзка те могат да станат малко прекалено притежателни и защитни към своите партньори. Ако сте Рак, трябва да сте сигурни, че не изглеждате прекалено прилепнали, тъй като това е най -способното да направите.

Лъв

С представителите на зодия Лъв  това е съвсем различна история. Като Лъв е най-вероятно да бъдете обсебени от себе си и да се грижите повече за себе си от всеки друг. Обичате вниманието, което получавате от другите и винаги се опитвате да го поддържате. Обаче една връзка е свързана с любовта и подкрепата, които получавате и давате на партньора си, което почти винаги забравяте сред светлините на прожекторите.

Дева

Дева, ако трябва да промените нещо, това е вашето критично аз. Да критикуваш партньора си е добре, но не позволявай да стане унизително и обидно. Въпреки че може да мислите, че се опитвате да извлечете най -доброто от тях, това само ще ги отдалечи още повече от вас.

Везни

Везните, в името на това да поддържате мирна и здрава връзка, винаги се опитвате да потискате емоциите си и не изразявате чувствата си. Това може да ви се стори като добро решение, но с течение на времето това ще обтегне връзката ви и ще се превърне в един от най-големите проблеми не само за вас, но и за партньора ви. Обърнете се към притеснението си, когато е необходимо, вместо да мислите, че това ще разруши връзката ви.

Скорпион

За Скорпиона честността и лоялността са важно условие за оцеляване на една връзка. Това условие обаче се отнася само за техните партньори през по-голямата част от времето, което означава, че те самите са склонни да лъжат за много неща. Лицемерната ви природа често е повлиявала на връзката ви по възможно най-лошия начин, но вие продължавате да правите същата грешка отново.

Стрелец

Независимо дали са във връзка или не, Стрелците обичат да живеят живота си по своя начин. Тази зодия е властна много отношения, но това може да причини много проблеми във връзката ви. Ако сте се ангажирали, тогава трябва да направите малки жертви, които може да не направят връзката ви перфектна, но биха могли да предизвикат усмивка в лицето на партньора ви. Вашето отношение „не ми пука“ може сериозно да нарани партньора ви и да го накара да ви пусне.

Козирог

Като Козирог мислите по-скоро от главата си, отколкото от сърцето си, дори и по любовните въпроси. Това може да ви отведе на места и може да ви спаси от много сърцераздирателни моменти, но по този начин ще пропуснете всички прости и най-романтични удоволствия в живота. В живота човек трябва да поема рискове, за да спечели максималното и кой, ако не вие може да разбере това.

Водолей

Водолеите винаги са се възхищавали на идеята да бъдат необвързани и затова вероятно не се интересувате по кой път тръгват отношенията ви. Но в случай, че търсите нещо сериозно, трябва да започнете да полагате повече усилия.

Риби

За разлика от Водолея, Рибите са изключително романтични и могат да посветят живота си на изграждане на силна връзка. Те обаче могат да бъдат много идеалистични и да очакват твърде много в една връзка. Очакванията им са големи, а шансовете да бъдат изпълнени са много малки, което често води до разбито сърце и чувство на предателство.