Големият пенис е нещо, което заслужава овации и поздравления, нали? Всеки мъж желае да бъде добре надарен и се предполага, че жените желаят същото. Но големият пенис може да изглежда различно, погледнато от женска гледна точка. Ако вие сте притежател на такъв, тук ще научите какво всъщност мислят жените за голямото ви мъжко достойнство.

Половият акт
Големият пенис може да се окаже огромно предимство когато става въпрос за секс, особено когато се касае за стимулиране на Г-точката. Въпреки това, дори не толкова надарени мъже са способни да задоволят една жена, стига да знаят как да използват това, с което разполагат. От тук може да си направим извода, че големият пенис не е гаранция за страхотен секс. В не редки случаи, той може да причини болка по време и след полов акт. Понякога дори е налице разраняване и кървене. Като се има предвид, че женското влагалище може да се разтегне до такава степен, че от там да излезе новородено бебе, без дори да са налице разкъсвания, се предполага, че големият пенис не би трябвало да бъде проблем. Но въпреки това ако сте по-надарен е необходимо преди секс да извършвате определена подготовка.

*Използвайте лубрикант, за да облекчите проникването. В някои случаи естественото овлажняване не е достатъчно за безболезнено проникване.
*Правете нещата бавно. Проникването трябва да бъде постепенно и плавно. Това ще даде възможност на вагината да се отпусне и ще я предпази от нежелан дискомфорт и болка по време на половия акт.
*Предразположете я. Направете й орална любов. Това ще възбуди допълнително нейната вагина. Когато се случи, тя може да удвои дълбочината си, а това ще улесни проникването.

Орален секс
За една жена оралният секс може да се превърне в истинско предизвикателство, особено когато нейният партньор разполага с по-голям пенис. Ако е толкова, голям, че едвам го поема, е възможно да не знае какво да прави с него. Не всички са професионалистки в тази област и не владеят “дълбокото гърло“.
В началото най-вероятно ще усещате драскането на зъбите й по главичката, но не бъдете твърде критични към нея. Трябва да подходите внимателно и й дайте малко време да свикне с размерът ви. Насърчавайте я да използва ръката си, като го захваща в основата и го масажира. Не я карайте да го поема повече, отколкото може. Това обикновено е най-добрият орален секс за надарени мъже. Донякъде е и плюс, защото ще се съсредоточи в масажирането и стимулирането на главата му. Може да се окаже и полезно, особено ако няма много опит във правенето на френска любов и координацията между ръката и устата й не е в добър синхрон.

Анален секс
Ако наистина имате голям пенис, аналният секс ще е последното, което вашето момиче ще иска да опита. Дори преди да го е правила с друг, той вероятно не е бил толкова надарен или е било със секс играчка с нормални размери. Истината е, че ако пенисът ви е голям, тя ще бъде ужасена от идеята за анално проникване. Всички жени знаят, че дори и по-малките секс артикули при неправилна употреба могат да причинят болка. Ако все пак и двамата сте решили да го направите, не бързайте веднага да проникнете в нея. Започнете с по-малки играчки и повече лубрикант. Използвайте пръстите си като последователно увеличавате техния брой при проникване. Може да отнеме седмици преди да се стигне до същинското проникване, но ако и двамата държите да се случи, ще си дадете необходимото време. В никакъв случай не прибързвайте и не настоявайте ако тя твърди, че изпитва болка. Просто прекратете и се отдайте на друга любовна игра. В противен случай може да изгради подсъзнателен стрес и да получава несъзнателни спазми, които допълнително да предизвикат свиване на ануса и невъзможност да се стигне до проникване. Както е написано малко по-горе, никога не забравяйте лубриканта. Ако е необходимо използвайте цялата тубичка за една вечер независимо дали нещо ще се случи. Не забравяйте, че нейният комфорт е на първо място когато става въпрос за анално проникване.