Месецът, в който сте родени, може да определи много от вашите черти на характера, включително отговора на въпроса колко добре квалифициран любовник сте. Разбира се, това се отнася и за вашия партньор.

Януари

Много малко хора са секси и имат силно самочувствие като вас. За вас никога не е проблем да направите нещо за партньора си, което той обича, и да го задоволите. Винаги знаете какво искате в леглото (или някъде другаде) и знаете как да помолите партньора си да го направи, което говори за способността ви да общувате. Характер като вашия е чудесна основа за качествена връзка.

Февруари

Хората, родени през февруари, са топли и мили. Те са естествено надарени с нежност, така че нашепването на любовни думи в ухото на партньора ви е една от тактиките ви за съблазняване. Можете също така да бъдете много отворени с партньора си и да покажете своята уязвимост. За вас е лесно да бъдете това, което сте, нямате проблем с това. Вие сте перфектни и не се променяте.

Март

Никой никога няма да каже, че сте срамежлив, защото искате да изследвате и да изместите границите. Вероятно сте привлекли партньор, който оценява това. Тъй като сте авантюрист, вашият роман винаги ще бъде динамичен и винаги ще имате усещането, че постоянно се случва нещо ново.

Април

Качествата ви ви правят силен любовник. Искате да угодите на партньора си, а егоизмът не е част от вашия характер, защото е удоволствие да гледате как партньорът ви се наслаждава. Придържайте се към него и връзката ви със сигурност ще продължи дълго време.

Май

Цените забавлението и не приемате нищо, което правите, за даденост. Това добавя леко и секси настроение към връзката ви, което партньорите често обичат. Приключението е най-голямото забавление за хората, родени през май. Останете ангажирани да се наслаждавате на приключенията с партньора си и всичко ще бъде прекрасно.

Юни

Интровертни сте в публичното пространство, но зад затворени врати сте силни и много горди. Тази двойна функция може да бъде много секси и привлекателна за мнозина. Когато светлините угаснат, вие се превръщате в друг човек и никой не може да ви устои.

Юли

Вие сте много тайнствен любовник. Вашият партньор никога не знае какво ще правите по-нататък. Това добавя пикантност към връзката ви и я поддържа жизнена. Никой никога няма да каже, че сте отегчени или че липсва вълнение с вас. Имате страхотни функции, които не е нужно да променяте.

Август

Самочувствието ви често може да изглежда като доминиращо поведение, но вие не сте толкова доминиращи, знаете какво искате. Не се страхувайте да изследвате нови неща. Тази липса на срамежливост ще ви помогне да привлечете партньор, който също е отворен и е готов да работите заедно. Ще напредвате и ще растете заедно. Хората, родени през август, са готови да подкрепят партньора си както в добро, така и в зло.

Септември

Интелектът ви прави любопитен любовник, който се нуждае от партньор, който знае как да стимулира ума ви. Винаги сте по-зрели от вашето поколение, което е предимство, което много партньори оценят, и на което се възхищават. 

Октомври

Спонтанността е вашата запазена марка и вие сте такъв любовник. Искате да изследвате и сте авантюрист по душа. Търсете партньори като вас, за да не разочаровате някой, който не се нуждае от същите удоволствия. Като цяло се забавлявате във всичко, което правите, и това е прекрасно качество.

Ноември

Това са хора, които не спазват правилата и предпочитат да изследват нови неща. Те често се държат по различен начин в любовта, отколкото в ежедневието. В интимни ситуации често сте срамежливи. Партньорът ви винаги ще бъде много доволен от вас, защото сте уникални.

Декември

Въздържате се от любов. Обикновено отделяте дивите преживявания за специални случаи. Потренирайте се да бъдете по-отворени с партньора си, много е важно да сте с човек, на когото можете да се доверите. Потърсете партньор, който има защитна линия и иска да даде, тъй като това ще ви помогне да изследвате повече, отколкото сте готови да изследвате сами.