Обичате го, вярвате му и мечтаете да сте с него до края на живота си. Искрено желаете да сключите брак и да бъдете щастливи заедно дълго, дълго време. Но съмнението дали той е най-добрият избор за съпруг не спира да ви притеснява. Пробвайте тези няколко начина, които убедително ще ви покажат дали сте на верен път.

1. Пътуване за вас двамата

Имаше една приказка, че човек е човек, когато е на път. Сигурен начин да разберете дали може да разчитате на този човек е като отидете някъде само двамата. Дали на хижа в планината, на море през лятото, на екскурзия в чужбина или пък просто на някое усамотено местенце, пътувайте! Само така ще се уверите какво представлява този човек, когато е сам с вас и с никой друг.

2. Вземете си домашен любимец

За предпочитане е животно, което изисква проява на голяма отговорност и грижа, като куче или котка. Така ще може да тествате грижовността му и дали ще се справи с поетия ангажимент.

3. Уикенд с родителите ви

Организирайте съвместна почивка за вас двамата и родителите ви. Още по-добре ще е, ако съберете и двете двойки. Отидете на планина или море, може и на семейната вила. Това е сигурен начин да видите поведението му спрямо родителите ви, тъй като ако се ожените, ще се налага доста често да бъдете всички заедно.

4. Уважава ли приятелите ви?

Ако той се държи добре с вашите близки приятели (дори и да не ги харесва), това е знак, че ви обича изключително много. Когато човек е привързан и държи на някого, ще се стреми да уважава и приятелския му кръг, просто защото са вашите любими хора.

5. Интересува се от миналото ви

Обичайните въпроси за училището, в което сте учили, университета, работите, които сте сменили и разбира се, бившите гаджета не са неприятна тема за разговор. Напротив, това е начинът той да разбере каква личност сте и как сте се формирали през годините. Ако нямаме минало, няма как да имаме бъдеще, затова не се мусете на не толкова тактичните му въпроси, а се радвайте, че проявява такъв голям интерес към вас и живота, който сте водили преди да го срещнете.