Знаеш ли как побъркаш Лъва от възбуда? А Овена? А Скорпиона…

Вече знаеш как да разбереш дали момчето, с което се сваляте, е привлечено сексуално от теб. Сега е време да научиш и тънкостите на ерогенните му зони, за да направиш играта в леглото още по-палава и нажежена.

Е със сигурност имаш представа за някои от ключовите ерогенни зони на твоето момче, но астролозите имат една по-обща теория за всички представители на определена зодия и техните най-еротични точки от тялото. Запознай се с нея и кой знае, че ще го подлудиш и той направо ще излезе извън релси – късайки дрехи и хапейки нежно цялото ти тяло! Само внимавай да не забие някое рогце там, където не трябва…


Овен

Той може и да си пада малко див по природа и да е по-нетьрпелив и настъпателен, но ти му приложи по-нежна тактика. Погали бавно главата му, дори я масажирай леко. На бас, леглото… а, повярвай, има какво още да видиш!

Телец

Той понякога изглежда като… сухар, но всъщност е много романтичен и любвеобилен. Целуни твоя Телец страстно по врата, дори го ухапи. Но нежно! Изобщо, обърни специално внимание на шията и врата му – това са неговите най-горещи зони. И понеже Телците са естети и обожават да се глезят, ако му направиш масаж с ароматни масла, ще го покориш. Така освен обонянието му, ще възбудиш и други неща. Освен това приятният мирис допълнително ще отпусне и без това срамежливия Телец и той ще ти покаже на какво всъщност е способен може пък да се окаже, че ще намериш ново поле за изява…

Близнаци

Ръцете, раменете, дланите… Стимулирането на тези части на тялото действа особено еротично при Близаците. Но ако искаш да го побъркаш, прокарай език през гърдите му, както и от лактите до подмишниците. Въпреки че тази зодия обича смеха, повярвай, на тези гъделичкащи маневри изобщо няма да се смее, а направо ще стене от удоволствие.

Рак

Те са толкова романтични и любвеобилни, че свят да ти се завие! Така че мъжете Раци напълно заслужават да ги поглезите. Затова, момиче, съсредоточи се върху гърдите и още повече на зърната им. Стимулирането на тази зона с език и леки захапвания може да го побърка от удоволствие и да го извади от всеизвестната му черупка. Покажи на срамежливия си Рак, че даваш мило и благо, за да намериш истинския звяр в него.

Лъв

Те са си глезльовци по природа, затова и обожават в леглото да бъдат масажирани! Така че, скъпа, съсредоточи се върху зоната на гърба на твоя Лъв. Тя е много чувствителна при тази зодия, а в комбинация с масаж удоволствието ще е пълно. Не пропускай и зоната под кръста, защото така Царя на джунглата ще изреве и ще ти покаже кой всъщност диктува правилата.

Дева

Девите си умират от кеф, когато някой обърне особено внимание на корема, коленете и пъпа им. Поглези твоята половинка с нежни целувки, ласки с пръсти, леко прокарване през косата. Всичко това ще му подари незабравими усещания, а той като един истински представител на зодията си по-късно ще се помъчи и ти да бъдеш повече от задоволена.

Везни

Ако искаш да побъркаш от удоволствие и мъжа Везни, насочи се към долната част на гърба му и… дупето. Гали го и го целувай нежно в тези области и той със със сигурност ще отсъди, че си истинска сексбогиня. Е, ако му направиш и стриптийз, тогава няма да имаш конкуренция. Везните обичат с очите, така че представи им гореща гледка, която ще е само намек за предстоящото приключение под чаршафите.

Скорпион

Мъжът Скорпион е тежка категория. Той обожава експериментите и е отворен за всякакви маневри, така че при него никога не е сигурно с какво може да бъде впечатлен. Все пак, ерогенната зона на тази зодия са половите органи! Така че, обърни специално внимание на пениса на твоя партньор и никак не пренебрегвай оралните ласки. И запомни много добре: Тайната е в езика!

Стрелец

Представителите на тази зодия обичат приключенията и дръзките мадами. Затова внимателно прокарай нокти по вътрешната и външната страна на бедрата. Това ще го накара буквално да настръхне и да изгуби контрол. Определено ще го впечатлиш с по-агресивни движения и ще го накараш така да иска повече.

Козирог

Козирозите може да са праволинейни и стриктни в живота, но в леглото си падат по необичайни маневри. Те биха се побъркали от удоволствие и от един масаж, който започва от долната част на гърба и продължава нагоре. Но си умират жената да плъзга зърната на гърдите си по лицето, устата и гърдите им. Дланите им също са много чувствителни, така че погали го или го ухапи нежно и само следи какво следва…

Водолей

Хм, Водолеите са дълбоки води. Това, което ги отличава, е, че те с нищо не се определят. Свободолюбивият им и ексцентричен характер ги прави силни индивидуалисти. Но ако се съсредоточиш върху глезените и прасците му в леглото, вероятността да го побъркаш от удоволствие е огромна. Това са най-ерогенните им зони.

Риби

Те са много чувствителни и романтични, така че покорете ги с нежен масаж. И то най-добре в зоните на стъпалата – това е най-чувствената им област. Пробвайте да засмучете пръстите му и дори леко да го ухапете – това му действа много еротично.