Да се ​​научите как да привлечете алфа мъжкар ще промени вашата игра на срещи. Той е уверен и очарователен, но не е лесно да разбереш как да излизаш с алфа мъжкар.

Всички сме чували за алфа мъжкаря, но как изглежда той? Обикаля ли, удря се в гърдите и говори като Тарзан? Прави ли коленете ви слаби с просто повдигане на вежда? Да се ​​научиш как да привлечеш алфа мъжкар е истинска форма на изкуство.

Казано просто, много хора намират този тип мъже за напълно неустоим . Вашият скептицизъм вероятно ще се промени доста бързо, след като имате първата си среща с алфа вида.

Един поглед и ще се превърнете в каша; няколко минути в негово присъствие и може да не успеете да съставите свързано изречение.

Може да звучи патетично, но това е ефектът, който могат да имат алфа мъжките. 

Какво е алфа мъжкар?

Разбира се, алфа мъжкарят все още е от плът и кръв. Той е просто мъж в края на деня. Той има точно толкова недостатъци, колкото всички останали, но вие сте заслепени от външния пакет.

Има много начини, по които можете да определите алфа мъжкаря.

Един алфа мъж може да бъде силен и уверен.

Може би той просто е много уверен и може да задържи вниманието на стаята с лекота.

Може да се каже, че е висок, набит, широкоплещест и мускулест. Може да е самонадеян и арогантен или мълчалив и мрачен. 

Той може да бъде някой от горните или нито един от тях. Но всичко казано и направено, алфа мъжкарят е типът човек, който обича да бъде шеф. Той управлява и той е този, който взема решения. Независимо дали става дума за работата, връзката или приятелствата, той е този, който решава.

И това обикновено е наистина привлекателно за определени жени по очевидни причини. Човекът, който отговаря, е от типа, който предприема действия и влага усилия в нещата. Секси е да гледаш как човек получава това, което иска.

Въпреки това, алфа мъжкар може да бъде мъж, който просто ви кара да се чувствате сигурни, обичани, обожавани и специални. Ако имате някой на границата на живота ви, който отговаря на това описание, ние ще ви научим как да привлечете алфа мъжкар и да го задържите здраво в живота си в обозримо бъдеще.

Как лесно да привлечете алфа мъжкар?

Първо, преди да положите всички усилия да привлечете този мъж в живота си, запитайте се какво намирате за привлекателен в него.  Има ли нещо малко повече, което се крие под повърхността? Само вие можете да кажете!

Преди да започнем – отказ от отговорност. Тези стъпки може да ви дразнят малко, може да ви накарат да се почувствате така, сякаш трябва да ласкаете някого заради него и да се въздържате без видима причина. Вярно е, че повечето хора също се чувстват така, но алфа мъжкарят няма да приеме с добро око случайните прояви на нежна спонтанност.

Придържайте се към плана за най-добри резултати! 

1. Оставете го да контролира

Алфа мъжкарят няма да оцени, ако го поканите на среща. Той трябва да бъде този, който да направи този ход и да изпълни молбата. Може да звучи като през 50-те години на миналия век, но това е, което трябва да се случи, ако искате да привлечете алфа мъжкар по най-лесния възможен начин.

Трябва да разберете, че човек като този има епично его, за добро или лошо. Той ще се почувства така, сякаш се е провалил в своята мъжественост *или нещо подобно*, ако го помолите. Грешно? Да, но това е светът, с който си имаме работа тук! 

2. Поласкайте егото му

Отново думата "Е". Его! Да, обсипете този мъж с комплименти и го накарайте да се чувства добре. Ако успеете да направите това, увеличавате увереността му и го карате да се чувства на върха на света. По-вероятно е той да ви покани навън в този случай.

Силен мъж като алфа мъжкар трябва да се чувства необходим и желан и ласкателството към тази страна на характера му ще го изгради, вместо да го събори. 

3. Покажете собствената си увереност

Алфа мъжкар ще бъде привлечен от алфа партньор; наречете го еволюция или някакъв странен закон на привличането. Ако искате да знаете как да привлечете алфа мъжки в живота си, покажете същото ниво на увереност в замяна.

Ако трябва да го фалшифицирате в началото, давайте, защото тази фалшива увереност скоро ще се превърне в истинска увереност. Нещо, което можете да продължите да използвате през целия си живот, не само в опитите си да привлечете тази доста алфа от мъже! 

4. Носете дрехи, които ви карат да се чувствате страхотно

Отново, тук става въпрос за увереност и вътрешно усещане. Не се опитвайте да привлечете алфа мъж, като не сте себе си. Подготвяте се за дълъг път на натрапване в нечий чужд характер!

Вместо това носете дрехи, в които се чувствате страхотно, което ще ви позволи да бъдете истинската си същност, изпълнена с увереност.

5. Говорете за неща, които ви вълнуват

Ако успеете да намерите допирни точки, за които да говорите, нещо, което вие самият наистина сте страстен, ще привлечете този алфа по-бързо, отколкото щракате с пръсти.  Потърсете малко в социалните медии, ако трябва, но измислете нещо от общ интерес, което споделяте и двамата. След това го вплетете в разговора.

Той ще бъде развълнуван, че е срещнал  съмишленик човек, и ако можете да хвърлите някои комплименти, ще откриете, че процесът върви както трябва!

6. Не бъдете прекалено самоуверени или самонадеяни

Има разлика между това да се държите уверено и да бъдете прекалено уверени. Не позволявайте на увереността ви да премине границата към самонадеяност. Не е привлекателно и не си ти!

Бъдете винаги искрени, но в същото време смирени. Увереността не означава да бъдеш в нечие лице. Това е тиха, самоуверена атмосфера, заразяваща хората около вас. Ако искате да знаете как да привлечете алфа мъжкар, увереността е от ключово значение, а самонадеяността е навън. 

7. Не му се подигравайте

Дори да се шегувате, никога не се подигравайте на вашия алфа мъжкар. Той е силен характер, но егото му е лесно ранимо. Изчакайте малко да установите своя съюз, преди да го дразните с шеги.

Вероятно той няма да разбере, че се шегувате и ще го приеме твърде на сериозно! В този случай няма да го привлечете, а ще го отблъснете. 

8. Накарайте го да се почувства необходим

Един алфа мъж трябва да погали егото си . Той винаги обича да се чувства необходим. Дори и да нямате нужда от помощ, преструвайте се, че имате. Подло, да, знаем, но работи!

Може да е всичко. Може да ви помогне да смените гумата на колата си или че не можете да отворите бутилката си сода – каквото и да работи!

Започването на разговор с „о, ​​наистина се нуждая от вашата помощ“ е победител по отношение на това как да привлечете алфа мъжкар. 

9. Фокусирайте се върху себе си

Имайте собствени интереси и хобита и говорете за тях със страст в очите. Това ви прави силни и страстни, две неща, които незабавно са привлекателни за алфа мъжкар!

Не споделяйте всичко за себе си и позволете да се натрупа малко мистерия. Това ще привлече вниманието му. Когато се използва с другите методи, ще откриете, че алфата показва признаци на привличане. 

10. Нека бъде независим

Ако се подготвяте за първа среща или сте минали тази дата и се надявате на втора, уверете се, че не се насочвате към нуждаеща се територия. Алфа мъжът трябва да бъде независим. Той няма да остане наоколо, ако се почувства задушен или вързан .

Запазването на собствените ви интереси е ключовият начин за това. Когато не сте заедно, не пишете постоянно съобщения или звънете.

Оставете го да си върши работата и той ще се чуди какво сте намислили и ще се върне при вас! 

Какъв тип жена привлича алфа мъжкаря?

Преди да можете да научите как да излизате с алфа мъж, трябва да привлечете този човек в живота си. Но какъв тип човек харесва?

Току-що ви дадохме няколко основни съвета как да го привлечете и това трябва да ви даде представа какво ще му хареса в дългосрочен план. Не приемайте обаче, че трябва да играете игри. Той веднага ще разбере това.

Бъди себе си. Бъдете увереният, щастлив, независим и забавен човек, какъвто познавате. В крайна сметка не можете да промените себе си, за да привлечете определен тип хора.

Малко вероятно е обаче алфа мъжкият да се насочи към някой, който просто не държи на себе си. Трябва да разклатите тази увереност и да повярвате в себе си. Не става въпрос за промяна на характера ви, а за това просто да станете това, което трябва да бъдете. 

Среща с алфа мъжкар и как да продължите

Добре, привлякохте го, но сега трябва да знаете как да се срещате с алфа мъжкар и да задържите вниманието му върху себе си.

На първо място, може да не винаги прекарвате най-добре да излизате с алфа мъжкар. Те звучат страхотно и изглеждат секси в началото, но след известно време можете да започнете да виждате доминацията им като шефство. Това не винаги е най-доброто нещо.

Ако обаче сте се влюбили в някой, който е истински алфа, ще ви трябват някои съвети, за да го накарате да работи. 

1. Не се опитвайте да излизате с алфа, ако вие самият сте алфа

Много хора смятат, че трябва да изберат някой, който е като тях. Те имат много общи неща, така че защо не? Проблемът тук е, че вашите личности ще се сблъскат.

Ако вие доминирате и управлявате, а те също се опитват да управляват, ще се сблъскате. И двамата ще бъдете разочаровани от чувството, че партньорът ви се опитва да ви командва. Ако имате много силна алфа личност, не се опитвайте да излизате с алфа мъж. 

2. Не бъдете натрапник

От друга страна, вие също не искате да имате слаба личност. Ще бъдете стъпкани навсякъде. Не можете да бъдете настойчив, когато излизате с алфа мъж, защото те буквално ще управляват цялата връзка.

Ще бъдете наистина нещастни по този начин, защото вашите мнения и идеи просто ще се изгубят под тези на алфа мъжкаря. Освен това, това също няма да му хареса много, защото ако ви тъпче навсякъде, няма да го накара да се почувства като главния. Просто ще имате чувството, че нямате никакъв гръбнак, което не е привлекателно.

3. Не му позволявайте да се измъкне с лошо отношение

Някои алфа мъже са известни като лоши партньори. Не всички, разбира се, но този тип момчета имат лоша репутация с причина. Тъй като имат толкова напористи личности, е лесно да ги оставите да правят каквото искат, просто защото ви е трудно да им се противопоставите.

Но трябва. За да работи връзката, той трябва да ви уважава. А това означава, че ако той някога се държи като пич поради доминиращата си личност, трябва да го поставите на мястото му. 

4. Понякога го предизвиквайте

Само защото едно момче е алфа мъжкар не означава, че не иска да бъде предизвикван. Всъщност той вероятно ще обича да бъде предизвикван с някои неща. Просто се уверете, че не се опитвате да направите това пред приятелите му.

Вместо това го направете с тема за разговор . Тогава вие не оспорвате неговия авторитет, а по-скоро оспорвате възгледа му по конкретна тема. Това ще му помогне да задържи интереса му, защото в противен случай ще скучае.

5. Кажете му, че е добре да бъде уязвим около вас

Момчетата, които винаги са алфа в стаята, често се нуждаят от място, където да се съборят. Поддържането на контрол през цялото време е наистина трудно. Ако той чувства, че винаги трябва да бъде твърд човек около вас, той ще бъде много нещастен.

Така че, докато все още трябва да засилите неговото алфа его, вие също трябва да му покажете, че е добре да не бъде този супер сглобен, отговорен човек. Оставете го да се разпадне, като в същото време все още го третирате като алфа.

6. Никога не го засрамвайте пред колеги или приятели

Това е важно нещо, което трябва да запомните, ако искате връзката ви с алфа мъжкар да се получи. Никога не го унижавайте и не го засрамвайте пред хората, с които е близък.

Разбира се, можете да се смеете и да се шегувате, но всякакви сериозни нападки ще го разстроят много. Той е авторитетът, помниш ли? Няма да му хареса другите да гледат на него като на нещо по-нисше.

7. Пуснете се по течението

Ако седите и поставяте под въпрос всеки негов мотив, той ще се раздразни доста. Алфа мъжете обичат да правят каквото искат. Ако не можете просто да го следвате и да последвате примера му, връзката ви ще бъде трудна.

Покажете му, че сте готови за всичко в един момент. Той ще ви види като наистина забавен човек, който може да направи много интересни неща спонтанно. И двете са привлекателни качества за алфа мъжкар. 

8. Бъдете откровени за нещата, които ви притесняват

Не го играйте на мълчаливо-страдащо отношение. Алфа мъжкар няма да го хареса. Този тип момчета просто искат веднага да излезеш и да го кажеш.

Ако нещо, което е направил, ви е притеснило, изчакайте да останете сами и просто го кажете. Ако трябва да отгатне какво е направил, защото му изглеждате неприятна, той ще се раздразни. Кажете му как се чувствате и го изговорете.

9. Говорете за дълбоки теми

Този тип момчета искат предизвикателство. Те не искат просто да седят и да обсъждат времето. Той иска да говорите с него по някои по-дълбоки теми.

Изнесете някои противоречиви новини, попитайте го какво мисли за тях и проведете истинска, дълбока дискусия за тези неща. Той ще се възхищава на тази част от вас. 

10. Не му позволявайте да ви сплаши

Разбрахме. Срещата с алфа мъж може да бъде малко плашеща, просто защото те се държат  толкова доминиращо. Но не можете да позволите това да ви плаши. Ако го направите, в крайна сметка ще изглеждате като стеснителен човек и това е нещо, което алфа мъжете не харесват особено. 

Защо си струва да се опитвате да привлечете алфа мъж?

Може би се чудите за какво е целият този шум. В крайна сметка алфа мъжкарят е просто мъжкар с повече смелост, нали? Да и не.

Някои хора намират силната мъжественост на алфа мъжкаря за напълно завладяваща. Разбира се, има тънка граница между това да си силен алфа мъжкар и просто да си прекалено арогантен и егоистичен. И без това не е точно това за алфа мъжкаря.

Наистина зависи какво намирате за привлекателно. Не всеки оценява алфа мъжкаря, но ако сте човек, който го прави, сега знаете как да привлечете и да се срещате с такъв!