Когато става въпрос за сексуални желания, които един мъж желае, начина по който може да го впечатлите, е това той да види, как вие се давите, когато поемате члена му. Това е огромно удоволствие, особено, когато може да поемете целия член в устата си.

Дълбокото гърло, обаче е едно от малкото предизвикателства. Както много неща в секса, това си е цяло изкуство, което изисква доста практика, за да се усъвършенства, пише 18y.BG.

Работете върху давещия рефлекс

Едно от първите препятствия, с които ще се сблъскате, когато се опитвате да правите дълбоко гърло, е давещия рефлексът. Този рефлекс се задейства, когато нещо допре до гърлото Ви. Когато сте готови да поемете целият член в гърлото си, този рефлекс ще се задейства така, че трябва да се научите да го контролирате.

Първата стъпка е да разберете до колко сте чувствителни. Това е по-лесно, когато пробвате да го направите с изкуствен пенис или дилдо, а не директно на члена на партньора Ви, тъй като това може да доведе до гадене, и в последствие до неприятна ситуация, което ще остави лоши спомени и у двама Ви. Някои пози могат да предотвратят давенето, затова се опитайте да разберете кои са.

Следващата стъпка е да изградите своята толерантност. Когато се упражнявате на дилдо, не се отказвайте, при първото гадене, а се опитайте да го овладеете. Това може да отнеме известно време, но не се предавайтв, докато не разберете, че вече сте готови, да упражните своя натрупан опит от дилдото, на реален член, без да има неприятни моменти.

Дишайте през носа

Това може да изглежда странен съвет, но много хора не са се замисляли за дишането, когато става въпрос за дълбоко гърло. Не си мислете, че щом вече сте овладели давенето, това е достатъчно. Ако не дишате правилно, ще Ви е трудно, за това използвайте носа си.

Работете върху дишането през носа си, вместо да разчитате на устата си. Устата Ви ще бъде заета.

Намерете идеалната позиция

Тези, които желаят да пробват дълбоко гърло, ще открият, че някои пози работят по-добре от други. Една от най-добрите пози за дълбоко гърло е, да легнете по гръб с изпъната глава назад. Тази поза ще Ви позволи да оформите права линия от устата до гърлото. Това означава, че члена ще може лесно да влезе вътре.

Разбира се, трябва да го поемете лека по-лека. Мнозина смятат, че тази поза е предизвикателство, тъй като не могат да контролират нещата. Затова трябва да се доверите на партньора си. Уверете се, че сте се разбрали за знак, който показва, че трябва да спрете за почивка, думите няма да работят, когато имате член в гърлото.

Дълбоко гърло на по- високо ниво

Не сте доволни от това, че само сте поели целия член в гърлото си? Искате повече? Има няколко неща, които можете да направите, за да се получи още по вълнуващо и за двама Ви.. Например, можете да опитате да си тананикате. Това е толкова лесно, и може да увеличи усещането от Вашия партньор, и ще го направи по вълнуващо преживяване.

Поемането на члена в гърлото Ви до край, оставя ръцете Ви свободни . Има много различни неща, които можете да направите с тях, когато са свободни-защо да не си поиграете с топките? Ще им харесат определено.

Ще бъде още по-възбуждащо за партньора Ви, ако го оставите да свърши в гърлото Ви, вместо в устата. Това ще бъде един наистина кулминационен и запомнящ се момент и за двама Ви.

Имате ли свои съвети за дълбоко гърло, които бихте искали да споделите? Можете да използвате полето за коментар по-долу, за да споделите. Разкажете ни най-добрите си съвети, и вижте какво са казали другите в коментарите!

Дори и след тази статия, ако все пак още не сте подготвени, за дълбоко гърло, не се притеснявайте. Има много техники и трикове за секс, които може да използвате, за да им угодите!