Ммм ... Скуърт! Забраненият фонтан на удоволствието, скрит дълбоко в любовния орган на всяка жена! Вулканичното изригване на вечно удовлетворение, за което всяко момиче би молило, докато вие се наслаждавате на пълния контрол на играта на една ръка разстояние (буквално)!

Това е нещото, което превръща мъжа в най-желания играч на площадката на любовните забавления. Онзи, който докарва жените до взривяващи кулминации. О, да! Повярвай! Тя ще мечтае да сподели времето си с вас, докато пръстите ви отприщват женските й сокове.

Какви биха били резултатите (освен струите от ескалираща блаженство течност от нейната вагина)? Писъци на чиста радост, треперене на краката и пристрастяване й към вас... Разбира се, има и още нещо! Мокри чаршафи, натрупани хормони, от които се чувства невероятно, и ще ти „върне услугата” много по-страстно (да, правилно разбра)!

И така, как да накарате едно момиче да скуъртва? Добре! Може да бъде предизвикателство както за мъжете, така и за жените. Докато жените имат свои собствени задръжки, мъжете често нямат правилната техника, за да го извършат. И все пак, най-вероятно са чели за това, виждали са го в еротични видеоклипове или са чували от своите приятели.

Какво е скуърт? Някои схващания и истини

Мъжете, които са гледали подобно порно остават с грешното впечатление, че това е често срещан и леснодостижим завършек. За повечето жени обаче, това неизмеримо удоволствие е недостижимо. При повечето, усещането е като силен порив за уриниране. Което от своя страна, отключва емоции като страх, срам и самокритичност.

Интересното е че доста хора смятат това за мит. Че жените във порно филмите фалшифицират този тип оргазъм и няма начин да свършват, едва ли не, като мъже. Е, не е мит! Този вид женски оргазъм съществува! И не е уриниране! Въпреки че не е напълно погрешно схващането, че усещанията в порното са не особено истински.

G – точката или по-известна като „мистериозната зона”

От десетилетия, съществуването на G – точката, най-чувствителната ерогенна зона във вагината, е тема на постоянни дебати. Сега, след като вече е добре позната част от вагиналната анатомия, се ползва и като обяснение за женската еякулация. Когато се стимулира, реагира неволно и изпръсква течност.  И от тук мистерията се задълбочава.

При стимулация, тази зона набъбва, защото се пълни с кръв, а не с течност. Но откъде идва тя? Ами много просто. Представяме ви още един участник в действието. Малка жлеза, известна като skene's gland. Намира се  в задната част на G-точката. При стимулация, тя се подува поради събирането на течност, която в крайна сметка се изпръсква.

Тъй като не можете да усетите или да осъществите директен достъп до жлезата, трябва да стимулирате G-точката, която от своя страна стимулира жлезата, за да я накара да реагира. Това е, което трябва да постигнете. Това ще научите. И така, нека започнем.

Подготовка за скуърт (за мъжа)

За да изкушите нежната си половинка, да я подготвите за това приключение, трябва да се превърнете в перфектния партньор.

  • Първо се погрижете за външния си вид. Жените обичат да общуват с добре поддържани мъже. Наболата брада, която разранява кожата й или неприятна миризма могат да я откажат от всякакъв сексуален контакт, а какво остава за скуърт. Най-важното е ноктите ви да бъдат прилежно изрязани и изпилени, за да не я драскат, а кожата на ръцете ви да е гладка и мека като бебешка. Грубо докосване до орган, толкова чувствителен като вагината, може да сложи край на историята, преди тя да започне.
  • Настройте мисленето си. Когато мъжете са възбудени, понякога стават невъздържани и груби. Забравете за това. Трябва да бъдете под контрол. Покажете й нежност, загриженост и я накарайте да се почувства комфортно. Но не забравяйте и да демонстрирате вашата мъжественост. Лека демонстрация на доминантността ви ще свърши работа. Жените умират за това. Дори би и харесало и заповядаш да прави разни неща (различни от това да измие чиниите) или леко да я бутнеш на леглото.

Подготовка за скуърт (на заобикалящата ви среда)

Правилният вид обстановка може драстично да повиши удоволствието в играта на скуърт. Ето как да го направите:

  • Без бъркотия, без неприятни миризми и без разсейване! Поддържайте спалнята, както и банята и тоалетната чисти. Използвайте освежители за стая (препоръчваме лавандула), за да изградите правилно атмосферата.
  • Пуснете малко музика: Меките романтични и най-важното, релаксиращи мелодии могат да добавят много към атмосферата.
  • Затъмнете светлините: Всякакъв вид сексуално усещане може да се превърне във много вълнуващо, на приглушена светлина. Свещите могат да бъдат добро допълнение, за да получите правилното усещане.

Подготовка за скуърт (за жена)

Жените желаят секс толкова, колкото и мъжете. И все пак има някои притеснения, задръжки и страхове, свързани или несвързани еротичните преживявания, които могат да попречат. Не забравяйте простия факт, че нито вашето момиче, нито вие  бихте постигнали желаното удоволствие, ако е  пресилено или започнете действия преждевременно. Ето какво трябва да направите:

  • Накарайте я да се чувства удобно и комфортно. За която, трябва да бъдете добър слушател. Разберете дали нещо не я притеснява. Може да е всичко. Може да е депресирана или стресирана. Говорете с нея, опитайте да предложите решения, дръжте ръката  и я убедете, че ще сте до нея независимо от всичко. Изцелете съзнанието й, за да се почувства комфортно в присъствието ви.
  • Изградете доверие. Възможно е в предишните си отношения да не е изпитвала удоволствие по време на секс. Може бившият й да е бил толкова непохватен, че да и е причинявал дискомфорт и дори болка, до степен травма. И това да я причината да се страхува да се остави във вашите ръце. Накарайте я сподели притесненията си. Убедете я, че нейното удоволствие е на първо място за вас.
  • Разубедете притесненията й: Жените, които нямат богат сексуален опит или такъв, в по-напреднали практики като скуър-та, често се притесняват от болести предавани по полов път или на пикочните пътища. Обсъдете го с нея и й покажете информация от надеждни източници. Тя трябва да знае, че ще я пазите, докато й доставяте удоволствие.
  • И… най-големият страх… от уринирането: Шансовете да обърка усещането за приближаващ скуър с нуждата да уринира е изключително голяма. И, разбира се, ще се стегне и ще прати по дяволите цялата ви упорита работа. Очевидният трик е да я помолите да отиде до тоалетната преди да започнете. Така че, когато се стигне до момента „Чакай! Трябва да пишкам!” и припомнете, че вече го е направила и това, което изпитва е нещо различно.

Неща, които да бъдат под ръка

Друга важна част от подготовката за скуър е да подредите следните елементи преди сесията:

  • Стар чаршаф или кърпа. Партньорката ви може да изпръска много голямо количество течност. Ако не искате леглото ви да е мокро, когато по-късно си легнете, поставете нещо отгоре. Но не забравяйте да го поставите преди тя да пристигне. В противен случай ще я накарате да се чувства неловко.
  • Лубрикант. Въпреки че, естествената секреция и слюнката могат да осигурят достатъчно овлажняване, по-добре не рискувайте. Изберете лубрикант на водна основа на качествена марка и се наслаждавайте. Това ще улесни и нещата за нея.
  • Достатъчно течности. След еякулация, партньорката ви може да се почувства изтощена и дехидратирана. Дайте й да пие вода или пресни сокове, за да възстанови водния баланс на тялото си. Кой знае, може след това и да повторите!

Стартиране, изпълнение и завършване на играта в 4 стъпки

Как да го направите като професионалист? Има 4 стъпки. Но преди това не забравяйте 3 основни правила, които са от първостепенно значение.

  • Трябва да предвидите повече време. Сесията може да бъде дълга и особено, ако искате да я направите наистина специална. Изберете ден, в който ще сте свободни и няма да бързате за никъде.
  • Бъдете търпеливи. Няма определено време за което да постигнете всичко. Бъдете наясно, че може да отнеме повече време и подходете с търпение. В противен случай, тя ще усети раздразнението ви и ще остане напълно незадоволена, а вечерта ще е съсипана. Всичко трябва да следва своя естествен сладостен път.
  • Управлявайте добре времето. Т.е. не прибързвайте! Кога е настъпило подходящото време? Ще разберете!

А накрая… е време за откровения.

Стъпка 1: Направете любовната игра вълнуваща

Мъжете, които се отправят директно „надолу“ са считани за скучни, егоистични и са непредпочитани от жените. За да получите пълно отдаване от половинката си трябва да я възбудите максимално, да я изкушите и да разкриете всички нейни желания.

Подразнете я. Съблечете я бавно, докато я докосвате съвсем леко. Отделете време и оставете топлия си дъх да свърши всичко.

Говорете й. Направете й комплименти за красотата й, за косата, за устните , за всичко. После може да преминете към по-пикантни реплики. „Толкова си секси“, „Толкова си гореща“, „Толкова много те желая“.

Отделете 15-20 минути да изследвате ерогенните й зони, но се отдалечете от всеизвестните, като гърдите. Изследвайте нови: като врата и коремчето й, вътрешната срана на китките и пръстчетата на краката й, слепоочието и долната част на гърба… Следете отклика на тялото й и се съсредоточете върху тези, които я вълнуват най- много.  А какво ще кажете за еротичен масаж? Не е нужно да сте професионалист. Изберете някое ароматно масло и започнете да я галите и да я масажирате съвсем нежно по цялото тяло. Това ще я отпусне и подготви, но не забравяйте за дозата доминантност.

Стъпка 2: Открийте G-точката й

Не е сложно, ако следвате инструкциите. Тя се намира на предната стена на влагалището на около 5 до 8 см. Някои казват, че я усещат като малина, други като орех, трети като гъба. Нямам значение. Просто я стимулирайте. И така, как бихте я намерили?

Накарайте я да легне по гръб и бавно разтворете краката и. Най-добрата идея е да започнете с кунилингус (отделете 5-10 минути тук). Това не само ще я възбуди, но и овлажни. Сложете достатъчно количество лубрикант върху пръстите, дланта си, клитора и вагината й. Поставете средният си пръст във влагалището й и потърсете орехоподобната повърхност. Напълно възможно е веднага щом я докоснете, тя да въздъхне или да отговори по друг начин. Тогава знаете, че сте „уцелили съкровището“.

Стъпка 3: Масажирайте G – точката използвайки правилната техника

Ето тук започва съществената част от играта. Има повече от едно движение, които да използвате. Важно е да следите нейния отклик и да редувате тези, които доставят най-голямо удоволствие.

Едно от най-предпочитаните движения е да свиете пръста си и да го движите, сякаш правите жеста „ела тук“. След като го повторите няколко пъти, може да добавите и безименния. Ако сте на правилното място, няма да й отнеме много време да достигне този взривяващ оргазъм.

Сякаш докосвате бутон. Това също е добре техника, особено, ако искате да удължете удоволствието й и да я докарате до вълнуващия край по-бавно, но по-силно.

Кръговите движения. Сигурно сте забелязали как зърната й реагират, когато правите кръгови движения около тях. Същото ще се случи и с онова нейно специално място.

Стимулирайте G-точката и клитора й едновременно. Това ще увеличи удоволствието двойно. Клиторът е друг чувствителен орган, който при стимулиране генерира вълни на интензивно удоволствие в тялото й. Притиснете леко дланта си към него. Докато масажирате нейната G-точка с пръсти, дланта ви автоматично ще масажира клитора. Допълнително предимство на тази техника е, че ще спести на ръката ви умората поради непрекъснатото й използване. Тя ще лежи върху тялото й, докато дланта ви е заключена над вагината.

Преценете добре необходимия натиска. Докато много жени избухват в екстаз дори при малък натиск, други изискват наистина екстремен такъв, за да се освободят. Експериментирайте и със скоростта. Тя също варира, според предпочитанията на различните дами.

И не спирайте с любовната игра. Непрестанно стимулирайте гърдите й, целувайте врата и й нашепвайте еротични неща.

Признаци, че се насочва към върха. Всеки харесва обратната връзка! При дейност като тази обратната връзка от партньорката ви би помогнала да продължите, да се подобрите или да промените плана.

  • Завърта очи нагоре
  • Прехапва устните си със зъби
  • Извива се назад
  • Издава всякакви стенания и звуци

И когато кулминацията е близо, тя:

  • Диша тежко
  • Крещи от удоволствие
  • Става изключително влажна
  • Казва ви да спрете, тъй като трябва да отиде до тоалетната. Не забравяйте да й припомните, че го е направила преди сесията и просто продължете да го правите. Кажете й, че сте ок, какъвто и да е резултатът.

О и още нещо! Пенисът ви и секс играчките също не са за изключване. Дори могат да направят цялото приключение още по-вълнуващо.

Стъпка 4: Любовна игра след завършване на акта (много важна)

Ако партньорката ви току-що е изживяла първия си скуърт оргазъм, то това е специален момент. Бъдете насреща за нея. Разберете от какво има нужда.

  • Говорете с нея, ако това е нейното желание. Може да е засрамена от бъркотията, която е направила. Кажете й колко ви е харесало и че тя е просто съвършена.
  • Гушкайте я. Тя ще го иска. След като сте й доставили такова удоволствие толкова удоволствие, прегръдките ще я накарат да се чувства пълноценна, желана и доволна.
  • А може да иска и да повторите. Така че… Насладете се на това.