Отдавна е ясно, че жените никога няма да си признаят гледането на порно! Въпреки доближаването на нюансите до порно, жените продължават да отричат и няма да признаят, че са отишли да гледат порно филм в кино салон.

Дами, положението излезе от контрол, когато жена в Мексико е била помолена да напусне салона, след като е била заловена да мастурбира по време на филма. 33-годишната жена запазила място на последните редове и не спирала да си играе със себе си, докато г-н Грей заработвал приходите от 81.7 милиона долара под формата на продадени билети.

Жената отказала да си тръгне, след като й била направена забележка, което принудило персонала да извика полиция. Униформените са я задържали за непристойно поведение в салона и наложили глоба.

Дами, можете да правите толкова повече в интернет, че не разбираме защо точно този филм е Вашият избор за скречове, търкане на плочата и много други. И ние сме имали желанието да извадим магическата пръчка, когато гледахме Ема Уотсън, но се въздържахме и тествахме магии само у дома. Средностатистическата домакиня преживява нюансите на сиво, синьо и дори червено по няколко пъти в седмицата у дома, за да не се налага да се излага по кината!

Още интересни новини от 18+ - четете ТУК

TrafficNews.bg