Която и жена да попитаме, ще отговори, че най-важното е да я слуша като говори и да е романтичен и забавен. Но с времето се оказва, че това не е достатъчно или не това което нежната половинка е очаквала. Има два типа връзки, които си заслужават дълга и сериозна и вечна. Ако се чудите, как да определите вашата, Edna.bg подбра няколко основни издайнечески белега.

Наистина ги е грижа.

Има разлика между това да те е грижа и да се преструваш, че ти пука. Този тип хора много добре знаят разликата между двете. Те възприемат проблемите ви като свои, ежедневно се интересуват как сте и биха подтиснали личните си притеснения, за да се фокусират върху вас.

Помнят.

Не говорим само за рождени дни и годишнини. Истински влюбените хора помнят нещата, които са ви направили впечатление. Нещата, които са важни са вас. Или иначе казано, те се превръщат във ваши "секретарки" – знаят целия ви график наизуст и често ви напомнят за ангажиментите, за които вие забравяте.

Мотивират ви.

Те много добре знаят, че понякога имате нужда от малко "побутване", за да довършите започнатите ангажименти и да постигнете целта си.

Карат ви да се мислите.

Те не само ви подкрепят, когато трябва да вземете важно решение. Доброжелателите ви много добре премислят ситуацията, задават ви насочващи въпроси, които да ви помогнат да стигнете до правилния извод. Така вашето решение е по-обмислено и разумно.

Празнуват успехите ви.

Те не „завиждат благородно” на успехите ви, а се радват заедно с вас. И не само ви мотивират да продължите своето развитие, а ви помагат да набележите следващите си цели.

Усмихват се.

Те са свежа глътка въздух. Усмивката не слиза от лицето им, така тяхното присъствие внася лъч светлина в сивото ви ежедневие.

Те ви карат да се усмихнете.

Зареждат ви с положителна енергия. Доброто настроение и позитивизма им са заразни. В тяхно присъствие вие се чувствате спокойни и сигурни.