Какво най-много харесват жените в мъжете според преобладаващите мнения в съвременното общество?

1. Успехът.

Под успех в женското съзнание се вписват различни критерии: от „той държи всичко под контрол“ до „той има големи перспективи“. Може и по-простичкото: „той има много пари“. Всичко зависи от житейските претенции и лични амбиции на конкретната жена. За някои жени дори шофьорът на тир е завидна партия - а други се стремят към не по-малко от собственик на банка.

2. "Да ме обича“.

Това желание също е доста неясна концепция в главите на жените: от „да не ми изневерява и да ми дава заплатата си“ - до „да ми подарява лъскави джунджурийки и да ми сменя колата веднъж годишно“. Някои чувствени дами кандисват на романтика и сексуални страсти - но това вече е второстепенно и само допълнение към основните, меркантилно-прагматични компоненти на любовта.

3. Да осигурява напълно мен и децата.

Тоест: мъжът да е генератор за получаване на пари и на всички ползи, свързани с тях. Един вид, своеобразен комунизъм по женски: хубава къща, ежегодна почивка на Бали, децата учат в чужбина. А тя само натиска копчета: купи това, искам онова...

4. Външен вид.

Впрочем, ако са спазени първите три точки, имат ли значение неговата външност, възраст и дори способностите му в леглото? Тези подробности за една богата и безгрижна жена с т. нар. „успешен“, любящ и богат съпруг, не са проблем. За външния вид и секса има куп други мъже. Дори не е нужно да се обажда - те сами ще дотичат.