Какво добро съм видяла от този живот? Майка ми почина, когато бях на 13. Беше само на 42 години. Останах с баща си. Той ме отгледа. Не се ожени заради мен, защото ме обича прекалено много. Това заяви в „На светло с Люба Кулезич" Атанаска от Павликени, която се сдоби със скандална слав, благодарение на вулгарните си клипове в социалните мрежи.
"Харесвам се. Харесва ми това, което аз правя. Обиждам, псувам, дължа се лошо, правя се на пияна, за да имам гледания в интернет. Аз съм си добра и то много, обаче нищо хубаво не съм видяла в живота си и затова се държа така", коментира Атанаска.

„Един от бившите ми гаджета ме тормозеше и все още се опитва да ми прави мръсотии. Той ме биеше. И реших да предизвикам хората. Ей така – защото всеки гледа да ти забие нож в гърба. Много са ме обиждали и сега им го връщам на всички. Наричали са ме всякак", коментира Атанаска.

Тя призна, че предизвикателните й клипове тръгнали от заяждане „с много известен блогър". „Казах му – ще те отвея, ако искам. Ти само стой и гледай", заявила му тя.

„Не ми пука, че ме наричат боклук! Да ме наричат!", заяви тя.

 

Източник: БЛИЦ