Вие сте привлечени от някого, но как да разберете кога той или тя се интересува от вас? Реципрочната сексуална химия е отговорът. Това е, което чувствате, когато седите до него или дори просто ги гледате от другия край на стаята. Понякога феромоните са толкова мощни, че всъщност ви тегли към тях като магнитна сила. Във въздуха витае магия и е безпогрешно еуфорично усещане. Колко често се случва? Не толкова често, колкото човек би си помислил. Какви са знаците?

1. Съществува непреодолимо желание да бъдете близо и да ги докоснете. Това е като електрически ток, който ви дърпа към тях.

2. Нервност, която не сте свикнали да изпитвате

3. Възбуда в областта на кръста

4. Невероятно желание да ги целунете на секундата

5. Готови сте да спите с тях възможно най-бързо въпреки силния си морал

6. Ароматът им е прекалено примамлив

7. Вие сте привлечени от очите им и имате проблеми да се съсредоточите върху това, което казват Химията е нещо, което чувствате неконтролируемо, но е по-мощна от похотта.

Когато усетите как нечия енергия съвпада с вашата и сексуалните ендорфини се освобождават, нищо не е толкова могъщо. Как да запазите химията да не избледнее като похотта? Подхранването на страстта трябва да бъде приоритет. Спомнете си, че когато станахте двойка, всичко останало в живота ви заемаше второ място. Поддържането на химията жива ще поддържа връзката ви страстна. Много родители днес смятат, че е егоистично да помолят някого да гледа децата им, за да излязат на среща. Много родители попадат в този капан, защото са чакали да създадат семейство и сега правят всичко заради децата. Това е голяма грешка. По-добре ли е децата да са от разведено семейство, защото мама и тате са забравили как да се обичат?

Ето какво можете да направите, за да поддържате химията си наелектризираща през годините:

Поставете бележки или нещо секси в куфарчето или чантата за обяд на половинката си.

Оставете секси съобщение на гласовата му поща в хотела, в който е отседнал, когато е в командировка.

Оставете бележка под възглавницата им или на плота, когато не сте един с друг.

Подарете му малки подаръци, които ви напомнят за него.

Изпратете му секси имейл или текстово съобщение, дори ако живеете заедно.

Казвайте си нещо сладко всеки ден.

Слушайте другия какво би искал да направи и го изненадайте, като го осъществите.

Поздравявайте го за неговите постижения, независимо колко са малки.