Има мъже, които до края на дните си могат да гледат влюбено в очите на любимата, има и такива, които въпреки любовта, която изпитват към половинките си, имат нужда да споделят част от обичта си и с други жени. Какви са добрите качества на неверниците?

Неверните мъже по правило са щедри. Те се стараят да изкупят многобройните си грехове и затова не се скъпят на комплименти и на подаръци за съпругите си. Затова смело можете да си искате от него каквото ви се харесва - от кожено палто до скъпи бижута.

Неверните мъже лесно ви прощават всякакви недостатъци - от загорелия котлет до двучасовия телефонен разговор с приятелка.

Неверниците са добри любовници. Където и да ходи, вашият благоверен винаги се връща при вас и именно на вас се пада удоволствието да пожънете плодовете на неговите упорити сексуални тренировки.

Неверните мъже почти не се развеждат. Извън брака той търси нови впечатления, а не нова жена. Когато се връща от любовницата си, вашият мъж е преди всичко спокоен, умиротворен и напълно доволен от живота. Защо му е нужно да разваля тези “идеални” според него отношения?

Неверните мъже се грижат за себе си. Ние ги наричаме женкари, а те се възприемат като Казанова. Затова се стараят да изглеждат добре и да са неотразими.

Неверният мъж няма моралното право да ви съди за изневяра. Разбира се, не си струва от отчаяние да скачате в леглото на първия срещнат само за да си отмъстите на вашия женкар по неговия начин. Но защо пък да не отидете на романтична вечеря с първата си любов или пък на кино със симпатичен колега?

Неверният мъж ви създава прекрасен имидж в очите на обществото. Жените не могат да разберат с какво вие така сте го запленили. Та той не ви напуска независимо, че му се предлагат много шансове за това. А мъжете недоумяват как успявате с такава лекота да му прощавате всичките изневери.