Има момент, в който всеки мъж иска да прави секс само с една жена. Да, има такъв момент. Краткотрайните забивки с момичета за една нощ все някога престават да са така забавни и задоволителни. Въпросът обаче е да си намерите жена, която да е идеалният ви сексуален партньор. Тя трябва да има (поне) тези седем качества:

Да може да комуникира

Колкото и странно да звучи, за да бъде сексът удоволствие и за двамата партньори, те трябва да знаят кое на кого харесва. Значи трябва да си комуникират по този въпрос и да се съобразяват с желанията си. Не се стеснявайте да инициирате такъв разговор с жената до вас, ще се изненадате колко много можете да научите за нея и тя за вас.

Сама се грижи за оргазма си

Не е задължение на секс партньорката ви да ви накара да свършите. Затова всеки трябва да прави нещата така че да свършите и сами да си помогнете за тази цел. Просто не позволявайте да се уморите вие или партньорката ви от правенето на секс и твърде дългото задържане. Не я карайте да си мисли "Кога най-после ще свърши този човек?!".

Потапя се в ситуацията

Идеалният сексуален партньор се потапя напълно в ситуацията и отдава цялото си внимание на сексуалния акт и на човека, с когото е. Той не прави планове за пазаруване, не си представя как играе видео игри и не забива в точка от пространството, докато прави секс. Когато прави секс, той прави само това.

Любопитна е и отворена към промени

За да става сексът все по-хубав и задоволителен, сексуалната ви партньорка трябва да има желание да пробвате нови неща в секса, да се интересува какво ви харесва и да го прилагате без угризения в леглото.

Не пропуска любовната игра

Хубавият секс изисква и хубава любовна игра. Затова добрата сексуална партньорка никога не я пропуска и умее да ви настрои всеки път.

Уверена е

Демонстрира, че знае какво прави, когато се стигне до секс. Така и вие ще ѝ имате доверие, а доверието между партньорите е важен факт във всяка връзка и в секса.

Забавлява се

И умее да забавлява вас. Да, сексът е страхотно изживяване, емоция, която ви зарежда, но това ще е така, когато намерите човек, който не само ви задоволява сексуално, но го прави, забавлявайки ви. Сексът трябва да е съпроводен със смях, нови пози и секс играчки.