Ако се чудите какво означават всички тези усмивки и погледи от момичето наблизо, вижте признаците, които ще разкрият значението им. Може би тя ви харесва?

1. Започнете кратък разговор и я наблюдавайте

Ако е срамежлива, гласът и ще звучи много по-меко, когато ви отговаря. Има вероятност да започне да играе с косата си, да се взира във вас или да наглася дрехите или косата си. Ако се смее на скучните ви и глупави шеги, значи ви харесва. Усмивката ѝ също може да издаде, че те харесва. Вижте дали се усмихва веднага след като я заговорите, ако е срамежлива ще се усмихне за кратко. Трудно е да се скрият силните емоции. Ако едно момиче се взира във вас дълго, това е знак, че ви харесва. Но и обратното също подсказва това. Ако не може да задържи погледа си върху вас, защото се срамува и го отмества веднага, след като се опитате да осъществите визуален контакт.

2. Следете за знаци на флирт

Имайте предвид, че някои момичета си нямат идея, че флиртуват. Ако момичето може да флиртува свободно, просто сравнете дали флиртува с вас повече, отколкото с другите.

3. Случайна близост

Проверявайте за случайни прегръдки, запазени най-вече за вас.

4. "Без да искам"

Ако случайно ви блъсне или настъпи няколко пъти, броят на които ви подсказва, че едва ли е случайност, то е ясно, че тя търси вашето внимание. Тази тактика за случайно докосване е доста изпитана.

 

5. "Спаси ме"

Ако сте навън и момичето, което подозирате, че ви харесва често и на висок глас, казва, че и е студено, това е знак, че търси вашата близост и иска да я гушнете или да и предложите връхната си дреха, за да се стопли.

6. Езикът на тялото

Езикът на тялото ѝ ще ви разкрие дали се интересува от вас. Вижте дали не се заключила ръцете и краката си, докато говори с вас, това означава, че е нервна или срамежлива. Ако тя седне диагонално на вас или срещу вас и ако раменете и бедрата и са срещу вас, значи ви харесва.

Наблюдавайте устните ѝ. Те са един от признаците, които подсказват за интереса ѝ към вас. Гледайте дали ги прехапва или дали ги докосва често. Ако докато говори с вас, устните и потреперват леко, значи я вълнувате.