Сексуалният живот с времето се превръща в рутина и доскучава. Затова голяма част от двойките прибягват до различни трикове, за да върнат страстта във връзката си.

Сред най-често срещаните похвати за разпалване на искрата е сексът на необичайни места. Той определено вкарва адреналин и усилва тръпката, но все пак трябва да сте избирателни къде го практикувате, за да няма негативни последствия.

Ето и кои места трябва да избягвате:

В колата, докато единият шофира

Ако сте избрали колата, за да развихрите фантазията си, по-добре гледайте да е паркирана. 33% от мъжете и 9 % от жените в скорошно изследване на сп. Accident Analysis and Prevention признават, че са си разменяли интимни интензивни ласки, докато единият е бил зад волана. Това води до повишена скорост, пътни инциденти и арести. 11 % издават, че дори са пускали волана в сублимния момент!

На пясъка

Може и да ви изглежда като сбъдната фантазия, но сексът на плажа е доста опасен за жените, твърди гинекологът Алиса Дуек. Причината е, че песъчинките причиняват сериозна вагинална инфекция, която може да доведе до усложнения в репродуктивната система на дамите. Да не говорим, че следват болки и неприятни вагинални течения.

В гората/тревата

На тези места е пълно с редица насекоми и дори кърлежи. Дуек твърди, че ѝ се е налагало безброй пъти да вади неприятните кръвопийци от интимните части на жени!

В морето/басейна

Отново дамите са застрашени от страдания и проблеми, ако последват либидото си в подобна среда. Водата изсушава интимните части, а освен това е пълна с микроорганизми, които могат да причинят различни инфекции. Хлорираната вода във басейните пък съдържа специфични вредни за женската флора бактерии.

На балкона

Изглежда ви екзотично, но дали е безопасно? Във Великобритания има няколко смъртни случаи през последните години на двойки, които са развихрили фантазията си на балкона.

 

TrafficNews.bg