Бившата порно звезда от ливански произход - Миа Халифа, разкри пикатни детайли от сексуалния си живот. Тя и още още две нейни колежки от индустрията споделиха пред американски ютубър за нещата, на които ги е научила професията.  Макар трите дами днес отдавна да са загърбили своята порно кариера, те споделиха, че благодарение именно на досега си до нея са научили как да подлудят всеки мъж в реалния живот.  

Първото и важно нещо, на което опитът ги е научил, е, че никога едни мъж не може да се възбуди „от вратата за краката“.

И трите дами са убедени, че нямало мъж на планетата, който да не обича любовните прелюдии. Особено любими са им ролевите игри. Дали ще си невинна ученичка, строга господарка или палава учителка – трябва да си поиграеш с него, за да се разгорещи.  Но не е нужно да разиграваш сложни сценарии, за да докараш един мъж до неописуем екстаз, допълват мадамите. Достатъчни са само няколко реплики, изречени с нежен тон, и горещ продължителен поглед в очите, и коленете му ще омекнат от възбуда.

Друг момент, който ще побърка мъжа, е ако му кажеш, че не обичаш определени неща или че например, никога не си правила анален секс, но с него го направиш. Мисълта, че правиш нещо с него за първи път, направо ще го влуди от кеф.

Има и още един трик, който ще го накара да се чувства Бог в спалнята. И това, според Миа Халифа, е да изглеждаш винаги ненаситна, когато си в прегръдките му. Усещайки възбудата на дамата в обятията си, мъжът се възбужда още повече и това му дава още по-голям стимул да дари партньорката си с неизпитвано досега от нея удоволствие.