Всички мъже са добри в леглото! Наистина ли? Е, поне според тях. Ако попитате жените, отговорът ще е малко по-различен. Истината е, че всеки мъже може да бъде и по-добър. Така стоят нещата във всички сфери на живота – винаги има място за подобрения.

Така че, ако искате да направите партньорката си щастлива, недейте да считате себе си за перфектен и да смятате, че всичко което правите е от най-високо качество. Вместо това потърсете недостатъците си и се опитайте да ги надградите, така че да се превърнете в почти перфектен любовник. Вероятно няма да е така, но стремежът към тази цел е повече от половината работа.

Ако не знаете какво да правите и как да стигнете до там, не се притеснявайте, ние сме тук, за да предложим помощ. В тази статия ще говорим за трите неща, които правят мъжете добри в леглото. Някои от тях са основни познания, а други биха могли да ви отведат на изцяло друго ниво, когато става въпрос за опит в леглото.

Любовната игра и забавлението

Няма нищо по-хубаво от секса в този живот, освен малко любовна игра. И като казваме малко, имаме предвид много. За страхотен секс са необходими малко подготовка.  Да се втурнете директно към секса никога не е добър ход. Накарайте партньорката си да се почувства на небето преди да преминете към основното действие.

Но… в никакъв случай не трябва да го правите с досада, сякаш това е задължение. И то такова, което се нарежда на опашката, заедно с миенето на чинии и пазаруването.

Бъдете страстни, емоционални и преди всичко се забавлявайте. Всички участващи трябва да се забавляват, когато се стигне до занимания в леглото, дори ако просто гледате Netflix. Пак повтаряме – прелюдия и забавление! Мъжът се превръща в Бог в леглото, когато умее да води любовната игра. Как точно да го направите зависи от вашите и на партньорката ви предпочитания, интереси и желания.

Комбинацията техника и интимност

Като казваме техника, имаме предвид всички неща, които сте научили за партньорката си до момента. Това включва буквално всичко. Правилните места на докосванията, начина и идеалния момент, предпочитаните от вас пози – всичко е от значение! Другата важна част от цялото преживяване е изпълнената с емоции и вълнение в интимност. Начина, по който я гледаш, нещата, които казваш  и дали момента е подходящ за тях.

Повечето мъже са егоистични любовници. Целта е да задоволите партньорката си, да изчакате нейната кулминация преди вие да свършите. Не казваме, че трябва да издържате часове или да задържате до пръсване, но малко усилия в тази насока ще бъде оценена. И не забравяйте, като „лош секс” се определят сеанси, които са безчувствени, претупани и егоистични.

Не се страхувайте от малко помощ

И така! Стигаме до един много съществен момент в нашия материал. Има мъже, които са алфа мъжкари с изключително развита сексуалност. Но има и такива, които изпитват затруднения от най-различно естество.  Проблеми с ерекцията, бързо свършване и какво ли още не. Но място за тревога няма. Съществува безкраен брой от продукти, които да ви помогнат да преодолеете затрудненията си. Не се притеснявайте да ги използвате.

Освен това съществуват и продукти за жени. Така че потърсете помощ, за да изживеете качествени и вълнуващи сексуални приключения.  И се забавлявайте!