Може би рядко бихме могли да срещнем жена, която няма нищо против любимият й да е бисексуален. Сигурни сме, че повечето от вас едва ли биха били съгласни с подобно нещо, но нека видим какво е всъщност да споделяш живота си с господин, за когото мъжете са също толкова привлекателни, колкото и жените. Все пак, никой от нас не е напълно хетеросексуален.

1. Не е нищо особено „Срещала съм се с няколко момчета с бисексуална ориентация. Бих казала, че подобна връзка с нищо не е по-различна от всички други. Просто тези мъже могат да разкажат по-интересни истории за миналото си“, Елена.

2. По-добри са за сексуални отношения „Ходех с бисексуален мъж, който не искаше да каже нищо за миналото си. Винаги сменяше темата. Имах и рядки чисто сексуални отношения с друг такъв мъж. С него си говорехме много повече и обменяхме опит“, Вили.

3. Аз също съм би „Толкова е хубаво да бъдеш с бисексуален мъж. Много по-добре, отколкото с хетеросексуален, защото разбира ориентацията ти и не подхвърля неуместни шеги“, Силвия.

4. Той никога не е бил с мъже „Приятелят ми знае, че е бисексуален, но никога не е имал отношения с мъже. Започнахме да се срещаме преди 5 г., когато бяхме на 15 г. Той знае, че е привлечен и от момчета, понякога си говорим за това, но не мисля, че този факт оказва влияние върху връзката ни“, Елена.

5. Обожавам да слушам историите му „Мисля, че богатият опит на приятеля ми го прави чудесен любовник и аз обожавам да слушам истории от миналото му. Много се възбуждам от факта, че е бисексуален“, Теди.

6. Ние сме просто хора „И аз, и приятелят ми сме бисексуални и в това няма нищо необичайно или странно. И ние сме хора, като всички останали, с тази разлика, че много често се сблъскваме с неразбирането на околния свят“, Валя.

7. Разочарована съм „Имах връзка с бисексуално момче, но той ме заряза. Честно казано, не беше нищо особено", Илина. 

8. Той се срамува от ориентацията си „Най-голямата ми любов харесва и мъже, и жени, аз също. На първата ни среща той многократно ме осведоми за сексуалните си предпочитания и беше много притеснен, защото искаше между нас да се получи“, Лили.

9. Не, връзката с бисексуален не е моногамна „Това, че и двамата имаме интерес и към двата пола съвсем не означава, че сме моногамни. Не правим секс с други хора, а единственото, което ни различава от хетеросексуалните двойки, е, че се забавляваме като коментираме историите си с представители и от двата пола. Това съвсем не означава, че помежду ни няма ревност и не държим един на друг“, Гери.

10. Това е просто подробност „Приятелят ми ми каза още на втората ни среща за своята бисексуалност, защото не знаеше дали това няма да е проблем за мен. Всъщност, връзката ни е чудесна и по нищо не се различава от тази с хетеросексуален мъж“, Дани.


Източник: woman.bg