Сексуалните фантазии на дамите всъщност са доста подобни на това, за което мъжете фантазират! Какво си фантазират жените?

Ето някой от най-често срещаното:

1. Фантазията за изнасилване

Почти всяка жена, поне веднъж, е фантазирала как изневиделица се появява мъж, който я събаря на пода или я хвърля върху купа сено и започва да разкъсва дрехите й, докато тя без успех се опитва да се пребори с него. После прониква в нея и я оставя без дъх. Да направим едно уточнение – тази фантазия обикновено е свързана с мъж, който тя бегло познава. Това е мъж, който и създава усещане за доминантност.

Ако решите да я сбъдвате, задължително трябва да обсъдите всички аспекти и действия. И стоп думата не е за отхвърляне при такива игри, защото стандартното „не” тук губи значението си.

2. Като стриптизьорка

Много жени мечтаят да се съблекат пред публика. А мъжете да ги наблюдават с изплезени езици и да са готови да се платят, за да се порадват на прелестите й. Тази фантазия кара жената да се чувства красива и желана. И логично повечето се притесняват да споделят тази си фантазия. А това може да сбъдне и негова фантазия.

3. Обръщане на ролите

Мъжки дрехи, мъжко поведение, дори мъжки атрибут… Това е доста разпространена женска фантазия. Ролята на мъжа е доста привлекателна за жените.  Страпон-а е неизменна част от тази фантазия.

4. Тройка

За тази сексуална практика си мечтаят и мъжете, и жените. Но докато мъжете си фантазират как в леглото се присъединява азиатка или секси мулатка, при жените обикновено това е приятел на партньора, готиния колега или мъж, който отдавна е обект на вниманието й.

5. С жена

Почти всяка жена се е целувала със своя приятелка… Защо пък да не опитате и нещо повече от целувка. А понякога е наистина освежаващо да си с човек, който познава всяко твое скрито кътче и знае всяко докосване, което те побърква… Пък било то и от същия пол.

6. Ексхибиционизъм

Много женски фантазии включват идеята за показност и секс на публично място, където могат да бъдат видени. По- смелите дами си позволяват да излязат от вкъщи без бельо или по бельо и с палто отгоре, за да погъделичкат фантазията си. А ако се стигне до сбъдването на тази фантазия, само внимавайте да не ви глобят.

7. Покорен партньор

Жените обичат да стават извратени от време на време. Мъжете обикновено са тези, които са водещите в сексуалните забавления, но понякога фантазията на една дама може да отиде отвъд стандартната доминантност.

Тя фантазира как й казват какво да прави в леглото. Тя се чуди какво би било чувството, ако я наричат ​​проститутка или с други обидни думи в леглото. Може дори да я разпали.

Да, това звучи повече като мъжка фантазии, но истината е че много жени желаят да изпълняват мръснишките желания на партньорите си и послушно да следват всяка заповед. А по-палавите са твърдо решени да правят точно обратното, за да си изпросят наказанието.

8. Доминатрикс

Това е обръщане на ролята на покорен любовник. Някои жени обичат да доминират над мъжете, вместо постоянно да бъдат доминирани. Те си представят какво може да бъде, ако могат да се отдадат на всякакви луди постъпки със своите мъже.

Това включва връзването му и да прави каквото си иска с него. Да му кажете да извършва сексуални действия, както и да го кара да моли за това, което иска, са само няколко неща, които задвижат в съзнанието на жената в тази фантазия.

9. Непознат в спалнята

Жените могат да се плашат, когато непознат мъж ги докосне, но те наистина го обичат в главата си! Мисълта за среща с непознат за една нощ на страхотен секс, където тя може да прави всичко и всичко, което иска, е точно това, което може да я разпали като крушка.

Тя можеше да прави каквото си иска, да говори мръсно, да моли човека да я вземе отзад, да говори за друга жена, каквото иска. Много жени мечтая да бъдат вулгарни в леглото, но се притесняват твърде много за това какво може да мисли мъжът им за женските им фантазии. Среща с непознат, поне в главата й, отнема много от тези задръжки.

10. Елате и ме вземете, момчета!

Тази фантазия е свързана с това няколко мъже да докосват жена едновременно. Тя може дори да мечтае да бъде заобиколена от няколко мъже, които я целуват, докосват и съблазняват едновременно.

Всяка жена има предвид свой собствен любим номер, вариращ от три до около десет мъже, които я опипват! Има нещо в това просто да седиш и да бъдеш обзет от сексуално мъжко внимание.

Разбира се, има много уникални женски фантазии, но няма как да избороим всички. Но докато се забавлявате, продължете и изследвайте ума си. Кой знае, може да се окаже, че това е разковничето разнообразен и щастлив сексуален живот.

Може би си мислите, че вашият мъж не се радва на тези женски фантазии, но никога няма да разберете, докато не му намекнете няколко идеи. И във всеки случай, фантазиите за жени и мъже всъщност не са много различни, нали?