Остават броени часове до най-романтичния ден в годината – Св. Валентин! Ако сте от щастливците, които са срещнали любовта, то със сигурност се вълнувате поне малко за предстоящия празник. Затова днес решихме да ви дадем няколко пикантни предложения как да вдигнете градусите в спалнята. Следващите 10 стъпки ще направят Св. Валентин още по-невероятен и запомнящ се.

1.Ролеви игри

Колкото и банално да звучи, развихрете въображението си. Потрудете се да направите нощта за половинката си наистина специална и игрива. Изберете си роля, в която винаги сте искали да влезете, или за която знаете, че любимият ви мечтае.

2.Подберете правилната музика

Не залагайте единствено на тишината и стенанията. Подберете някои от любимите си песни, които биха ви предразположили към повече активност в леглото. Сложете и някои секси заглавия като „Erotica” на Мадона например.

3.Нека десертът бъде в спалнята

Кой каза, че десертът задължително се сервира на масата? Хапнете го в леглото с вашия любим, а защо не и един от друг? Бонус съвет: заложете на крем, от който можете да размажете по гърдите си или по друга част от тялото.

4.Секс преди вечеря

Представете си само: първа чаша вино, втора, вкусна храна, десерт...и в един момент вече сте сити и малко уморени. Много е вероятно либидото ви да спадне. Не е препоръчително да преминавате към креватни изпълнения след вечеря, а и виното ще ви успи. Освен това да не забравяме, че повечето от нас са на работа на следващия ден.

5.Или пък на следващата сутрин

Няма нищо по-хубаво от сутрешния секс, нали? Ако по някаква причина половият акт не се е случил на самия Св. Валентин, защо не опитате отново, когато се събудите? Няма да съжалявате, а и сексът винаги помага да се разсъним и ни зарежда с енергия.

6.Не забравяйте шоколада

Шоколадът винаги е бил силен афродизиак. Може да вземете едно парченце и всеки от вас да захапе от едната и от другата страна и така да си го разделите. Секси, нали?

7.Направете нещо забавно

Не се чувствайте длъжни да си останете вкъщи на свещи или да ходите на ресторант. Може вместо това да си организирате някакво забавление, например отидете на боулинг или нещо друго, което ще ви накара да работите в отбор и да се усмихнете.

8.Отидете на хотел

В леглото на хотелска стая изживяването винаги е по-горещо. Повярвайте, сексът ще ви се стори съвсем различен.

9.Разменяйте си секси съобщения през деня

Секстингът винаги помага да нажежите страстите предварително. Напишете си няколко горещи съобщения през деня, преди да прекарате нощта заедно. Споделете какво мислите да направите, така и търпението ви ще се намали значително.

10.Накарайте го да избере бельо за вас

Мъжете си умират за секси бельо, възползвайте се на пълни обороти от този факт и можете предварително да заведете любимия си в някой магазин и там той да избере с какво иска да ви види на Св. Валентин.