Независимо дали ти му доставяш удоволствие с уста и език или обратното, вие заслужавате само най-доброто. В превод: да стигнете до оргазъм. Но преди да започнете практическите упражнения, не е лошо да поработите върху теорията, пише Cosmopolitan.bg.

Да, да, разговорите на тема секс не са и наполовина толкова забавни, колкото приложението на наученото!

Обаче след разясняване на някои тънки подробности, оралните ласки и на двама ви ще се усъвършенстват. А от това всички печелят!

Ето 10-те неща, които той заслужава да знае за оралния секс:

1. Той се нуждае от някаква предупредителна система за свършване.

Освен в случаите, в които сте се разбрали предварително, на него не би трябвало да му е удобно да свърши в устата или върху тялото ти, без разрешение. Иначе цялото упражнение изглежда така, сякаш някой пие от шише сода, а друг минава и стиска шишето, за да го опръска. Искаме да кажем, че изненадите винаги са неприятни и той е наясно с това. Ще му бъде от помощ, ако го предупредиш за желанията си относно бъдещото разположение на телесните му течности.

2. Той трябва да оцени времето, което му отделяш.

Ти (вероятно, не със сигурност) си там долу, насаме с пениса му, за негово удоволствие, а не твое. Това не означава, че операция „свирка“ ти е неприятна. Но той все пак може да има предвид времето, което му отнема за да свърши. Все пак си има лимит, който шията, езикът и челюстта ти могат да издържат. И този лимит е много по-малко от час.

3. Той трябва поне да предложи да ти върне услугата.

Ако не обичаш мъжете да прилагат оралните си умения върху интимните ти части, трябва да го кажеш. Но въпреки това, би било любезно от негова страна да попита, дали искаш той да ти върне услугата.

4. Той не може просто да се размотава около вагината ти, къпейки я с език.

Необходимо е партньорът ти да има крайна цел и поне бегла идея какво прави с езика си. Чувствай се свободна да проявиш по-специфични искания или да му кажеш веднага да престане да прави, каквото прави, ако се чувстваш некомфортно.

5. Той трябва да включи ръцете си.

Ако позата го позволява, разбира се. Почти невъзможно е да включи пръстите си, когато ти си в поза ездачката (освен ако не ги насочи към ануса ти, по което не всички жени си падат).

6. Трябва да спре да ти пипа косата.

Подобни действия отвличат вниманието ти. Разбира се, приятно е да знаеш, че е влюбен не само в интимната ти зона, но и в разкошната ти коса, но ако ще я дърпа толкова често, по-добре да свърши нещо полезно с нея. Да те сплете на плитка, например.

7. Съществува такова нещо като твърде интензивен зрителен контакт.

Зрителният контакт по време на секс, орален или друг, е супер възбуждащ. Интимността, която струй от погледите и на двама ви няма как да бъде имитирана. От друга страна, някои хора имат навика буквално да се втренчват в партньора си по време на секс. Ехо, той трябва да е зает с вагината ти, не с очите ти. Поне докато ти доставя удоволствие с език. Връщай се в окопите, войнико!

8. Щом си стигнала до оргазъм веднъж, не значи че се е погрижил напълно за теб.

Всяка жена изживява връхната точка по различен начин, но той не бива да мисли, че един оргазъм те е задоволил достатъчно. За щастие, ние жените сме благословени с чудото множествени оргазми и ако той наистина иска да те накара да стенеш от удоволствие, може да се потруди още малко.

9. Ако той не иска да те целува, след като си му правила свирка, няма как да очаква от теб ти да иска да го целуваш след кунилингус.

Някой хора нямат нищо против целувките след орален секс, други намират обмяната на слюнка (и други течности) за отвратителна. Поговорете за това преди или по време на секса, за да няма изненадани или погнусени след това.

10. Той трябва да превърне безопасния секс в приоритет.

Ако искаш от него да си сложи презерватив, преди да му правиш орална любов, той не бива да отказва. Безопасният (орален) секс не е прищявка и мъжът до теб трябва да знае това.