Нови записи и свидетелски показания показват безнаказаното насилие и аресия, които прокурорският син Васил Михайлов е упражнявал месеци наред. Десетки сигнали са заваляли в МВР от различни жертви на 18-годишното момче, след като вчера бе публикуван клип с поредната му проява.

Една от косвено потърпевшите е Сандра Николова - дъщеря на пребития треньор по футбол Румен Андонов. Тя разказа пред Нова, че именно синът на зам.-окръжният прокурор на Перник е нападнал и пребил по изключително жесток начин баща ѝ. А причината за агресията му се оказва слух.

Син на пернишки прокурор вилнее в града! Бие и снима всички наредИнституциите - пас, докато Михайлов безчинства

„Баща ми е със счупена челюст на 2 места, като задната част е наистина разглобена. Не може да яде, дори със сламка”, обясни жената.

Нападнатите от момчето са десетки, твърди още дъщерята на пострадалия футболен треньор. Повечето от тях обаче се страхували да се оплачат в полицията. 

„24 човека са тежко насилени, пребити, гаврени, снимани и удряни с всякакви предмети. Сутринта пак ми писаха отново”, разказа Сандра и поясни, че всички се страхуват да застанат с лицата си. 

Прокурорският син е участвал и в други сбивания през тази и миналата година.

Кметът на Перник излиза на протест срещу изстъпленията на прокурорския синПричината е, че местната полиция бездейства срещу агресията на Васил Михайлов

„Този човек е заплаха за всички нас. Той е неконтролируем и е на свобода”, коментира още дъщерята на пострадалия треньор.

Както TrafficNews писа, полицейска акция се проведе днес в Перник, след която синът на прокурора бе задържан зараиди серия от сигнали срещу него за нанесени побои. От МВР съобщиха, че на 18-годишния младеж са образувани три досъдебни производства. В началото на април той е нанесъл побой на 24-годишен перничанин. По този случай вече е с повдигнато обвинение.

Спецакция в Перник! Задържаха прокурорския синСрещу него са образувани 3 досъдебни производства

Недосегаемите! Прокурорски син бие и снима, кметски - заплашва хора, че ще ги запалиСемейните връзки или бездействието на полицията е причината за арогантното поведение на тези хора?