Австралийският инстаграм модел Синеад Макнамара, която беше открита мъртва в задната част на палубата на супер луксозна яхта, собственост на милиардера Алберто Бейлерес, може да е страдала от любовно разочарование. 

15-минути, преди тялото й да бъде открито безжизнено, тя е говорила с член на екипажа, на когото е разказала за нестабилното си състояние, а той се опитал да я утеши. 

Нейните последни моменти са уловени на една от камерите за видеонаблюдение на яхтата, която сега е ключова част от полицейското разследване.

"Тя се разстрои и направи коментари за свършена връзка или някакъв проблем в личния си живот", каза за news.com.au източник в Кефалония, остров край западното гръцко крайбрежие.

Офицерите също преглеждат снимки и съобщения, намерени на телефона й, след като и други членове на екипажа разказали на полицията, че г-ца Макнамара се бори с болезнена раздяла.

Красивата блондинка се готвеше да прекара последния си ден от работната ваканция на супер яхтата Queen Mayan IV, в очакване на майка си и сестра си, които пътували от Австралия за Гърция за среща със Синеад.

Аутопсията за нейната смърт е била проведена, но токсикологичните резултати и проучването на обстоятелствата не са завършени.

Предполага се, че става дума за самоубийство, но полицията все още не дава официално становище за смъртта на Синеад Макнамара. 

20-годишната моделка, открита мъртва, била заплетена във въжето на луксозната яхтаРанни доказателства сочат, че Синеад Макнамара може да е отнела живота си

Разглеждат се последните текстови послания на инстаграм звездата, които могат да представляват важна част от разследването.

Припомняме, че тя бе открита в безсъзнание и заплетена във въжето на задната част на кораба Queen Mayan IV  в 1.45 часа в четвъртък.

Получен бил сигнал от минаващ оттам рибар, който забелязал безжизненото тяло на девойката. 

Превод: Trafficnews.bg