20-годишната Синеад Макнамара е била открита в безсъзнание и заплетена във въжето на задната част на яхтата Queen Mayan IV, пише Daily mail.

 

The happiest of happy little mountain goats ????

A post shared by Salt Bby ???? (@sineadmcnamara) on

 

На луксозното плавателно средство, което струва 190 млн. долара и е собственост на минния магнат Алберто Бейлерес, тя е била, за да прекара последния си ден от работната ваканция в Гърция. Само часове я делели от срещата с майка й и сестра й, които били на половината път до южната ни съседка.

 

Ранните доказателства сочат, че моделката може да е отнела живота си, а мистерия заобикаля последните й действия.

Властите, които в момента са на пристанището Аргостоли, остров на изток от континенталната част на страната, трябва да представят актуална информация за разследването си в понеделник следобед.

Супер яхтата Queen Mayan IV отплавала от пристанището в неделя вечер, след като беше задържана от местните власти, докато се провери местопрестъплението.

 

A post shared by Salt Bby ???? (@sineadmcnamara) on

Всички членове на екипажа, смятани общо за 23 на брой, са били на борда по време на отпътуването.

Собственикът на лодката г-н Бейлерес, председател на втората по големина минна компания в Мексико, има приблизително 9,6 милиарда долара и вече е информиран за трагедията.

Само две седмици преди смъртта си, младият модел написал загадъчен пост в Instagram.

"В главата ми е пълна бъркотия. Иска ми се единствено да се върна назад във времето, когато моята единствена тревога беше да не спукам главата си", написа тя, като публикува снимка на самата себе си, яхнала четириколесен мотоциклет.

Докато гръцките медии съобщават, че смъртта на Синеад Макнамара не изглежда подозрителна, полицията все още не изключва различни версии за трагедията. 

"Предполагаме, че момичето само е сложило край на живота си", каза старши офицер."Очакваме аутопсията да потвърди това през следващите дни".

Откриха мъртва 20-годишна красавица на яхта на милиардер в Гърция СНИМКИСинеад Макнамара има хиляди последователи в Инстаграм

Очаква се детективите да интервюират всички екипажи, преди да проведат съдебно проучване на суперяхтата.

Тялото на Макнамара е намерено на задната част на лодката в четвъртък вечерта, след като бил получен сигнал от минаващ оттам рибар, който забелязал безжизненото тяло на девойката. 

Членове на екипажа, включително лекарят на борда, отчаяно се опитвали да съживят момичето, преди да се втурнат към местната болница.

След като изпаднала в кома, били предприети действия по преместването й в болница в Атина, но починала по пътя.

Майката на Макнамара Кайли и сестра й, пътували към Гърция, за да посетят Инстаграм звездата, но по пътя им било съобщено за нейната смърт. 

Вече има няколко версии за смъртта на Синеад, но семейството й вярва, че тя е починала при катастрофа с лодката.

Министерството на външните работи и търговията заяви, че е предоставило подкрепа на семейство Макнамара.

Джейк Макнамара, брат на Инстаграм моделката, потвърди за смъртта й в събота.

"За съжаление за съжаление получих най-лошите новини от живота си (Sinead)," каза Макнамара.

Синеад Макнамара пътувала в морския град Пилос на югозападното крайбрежие на Гърция. 20-годишната красавица била активна в социалните мрежи и обожавала приключенията, пътуването и къмпинга.

Последният й пост е залят с любов от последователите й, които изказват искрени съболезнования на семейството и приятелите й.

Само преди четири дни, младото момиче се похвалило, че е карало джет ски в най-красивата тюркоазена вода.

В понеделник, във Фейсбук, тя написала и вълнуващо послание отправено към сестра й "Силно се вълнувам от срещата с най-удивителната по-голяма сестра, която някога бих могла да искам".

Нейни близки приятели споделят приятни спомени с младия Инстаграм модел.

"Бяхме като едно цяло. Не можем да обясним колко ще ни липсваш и колко сме съкрушени от случващото се".

Австралийският YouTuber Алекс Хейс, която има повече от 650 000 последователи в Instagram, публикува също сърдечни думи в историята си в Instagram.

"Животът е невероятен, а тя си отиде толкова скоро... Такова красиво човешко същество. Ще се грижа за всички наши спомени. Почивай в мир, красива душа.

Превод: Trafficnews

 

Best addition, happy birthday Jonesy you absolute legend ????

A post shared by Salt Bby ???? (@sineadmcnamara) on