Сватбеният сезон е вече тук, а заедно с него в мислите ни започват да се прокрадват и най-важните въпроси, свързани с подготовката за големия ден.

Сред тези с повишена трудност попада и въпросът „Какво да облека?”. Няма как да отречем, че представителното облекло за едно толкова специално събитие играе ключова роля, тъй като с него не само представяме самите себе си, но е и от съществено значение за мнението на всички присъстващи, които едва ли ще останат очаровани, ако се появим с…бермуди и джапанки, например. 

Освен бутикова торта, една сватба изисква и адекватно облекло съобразно избора на място, сезона и дрескода на събитието, който следва определен етикет.

Модна къща “Rollmann” е сред любимите места на стилните мъже в Пловдив, които знаят какво искат и го получават веднага щом пристъпят прага..., защото в “Rollmann” всяка идея и желание се превръщат в реалност.

В магазина, позициониран на улица „Ибър” 25 в Пловдив, се предлага богат избор от мъжки облекла, с които да направите впечатление и да бъдете запомнени.

В сезона на сватби 2019, независимо дали се нареждате сред лицата, които изискват по-специално облекло - младоженец, кум, шафер или сте просто гост – модна къща „Rollmann” може да ви облече в стил и класа от глава до пети.

В представите на повечето хора през годините е останало впечатлението, че „Rollmann” предлагат само и единствено костюми, но ….. границите на модната къща въобще не свършват до тук.

С новата си лятна колекция “Rollmann” подарява разнообразие, качество, прохлада, нежен допир и пълен комфорт на тялото. Всичко това става възможно благодарение на най-подходящите и актуални материи за горещите дни – лен, коприна и фин мерсиризиран памук. Естествените материи са най-голямото предимство в новата колекция на модната къща. Независимо, че не искате костюм, а желаете друга комбинация – “Rollmann” има решение на вашия въпрос.

Комбинацията от памучен ленен панталон с леко сако за гостите или костюм от лятна материя (памук, лен  или смесица лен и коприна), съчетана с дишаща и приятна за носене риза, подарява пълен комфорт дори при 40-градусова жега.

Колекцията включва не само костюми, съобразени с най-изискания дрескод, но и цялата гама в мъжкото облекло, която стига дори до цветния чорап със закачливите и актуални в момента фешън елементи.

В сезона на сватбите вие сте улеснени, независимо каква ще бъде вашата роля! Изборът на вашата визия от-до,  може да бъде направен в модна къща „Rollmann”.

Само през лятото, всеки клиент ще има възможността да се възползва и от специалната промоция на Casual колекцията на модната къща. Сега и през следващите месеци тя ще се предлага с 30% намаление!

Големите изненади на “Rollmann” не свършват до тук!  „Дамите вече не трябва да ревнуват, че се грижим само за мъжете им, тъй като оттук нататък “Rollmann” ще се грижи също толкова адекватно и за нежната половина” – споделя Лидия Радева, управител на модната къща в Пловдив.

Дамите вече ще имат възможността също да си поръчат и да изглеждат съвършено в тоалети със супер кройка, стил „Max Mara”, направени от същите уникални естествени материи.

От услугата „Ушито по мярка” ще може да се възползва не само мъжката част, но и работещите жени, които имат натоварено ежедневие, но мечтаят да изглеждат елегантно и да се чувстват комфортно от сутрин до вечер.

Частни поръчки на сака, панталони, рокли и поли катo бизнес облекло, както и задължителните за сезона бял панталон и цветни сака са само част от предложенията.

Отделете специално място в гардероба си за вашия личен Rollmann продукт, с който ще добиете стила на деловата, бизнес и елегантната жена!